Η Angel Καρατσάμη απαντά στη Πατρίτσια που υποστήριξε ότι κι εκείνη την πέταξε από τα ��έτρα!

«Δεν μπορώ να της κάνω ψυχογράφημα»-VIDEO

Η Angel Καρατσάμη απαντά στη Πατρίτσια που υποστήριξε ότι κι εκείνη την πέταξε από τα μέτρα!

​Την απάντηση της στις χθεσινές δηλώσεις της Πατρίτσια Άμπραχαμς έδωσε σήμερα η Angel Καρατσάμη.

Η παίκτρια του «The Voice 2», περιέγραψε πως ακριβώς έγιναν τα γεγονότα, απαντώντας παράλληλα σε αυτό που είπε η Πατρίτσια, ότι δηλαδή ΚΑΙ η Angel την πέταξε έξω από τα μέτρα κατά την διάρκεια του πρώτου battle:

«Το μόνο που έχω να πω για αυτό είναι η αλήθεια και θα μιλήσω βάσει γεγονότων. Το κομμάτι που τραγουδήσαμε μας το είχε δώσει η παραγωγή ένα μήνα πριν όπου μας είχε δώσει οδηγό με εισαγωγή, κουπλέ και ρεφρέν οπότε το γνωρίζαμε ένα μήνα πριν».

maxresdefault.jpg

Μάλιστα υποστηρίζει πως «ενώπιον της κυρίας Βικτόριας Χαλκίτη, του πιανίστα και της κυρίας Βανδή, συμφωνήσαμε πως θα χωρίσουμε ακριβώς τα μέρη και ποια θα πει τι» ξεκαθαρίζοντας ότι:

«Δεν ισχύει ότι την πέταξα έξω. Το είχαμε συμφωνήσει έτσι, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη πρόβα και δεν έκανα κάτι για να την αιφνιδιάσω. Δεν ξέρω αν σας είπε ψέματα ή μπερδεύτηκε. Εγώ σας λέω τι ισχύει!»

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η Πατρίτσια λέει ψέματα, απάντησε… διπλωματικά λέγοντας:

«Δεν μπορώ να κάνω ψυχογράφημα της Πατρίτσια. Δεν την ξέρω σαν χαρακτήρα και δεν θα την κατηγορήσω. Και οι δυο είμαστε στο παιχνίδι και οι δυο είμαστε πολύ καλές φωνές γιατί να γίνονται όλα αυτά;»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top