Επιβεβαιώνει η Ναταλία Γερμανού: «Ναι περάσαμε το Πάσχα στο Λονδίνο με τον Μάνο Ιωάννου»

Και απαντά αν υπάρχει μεταξύ τους επανασύνδεση ή όχι

​Άρλεκιν έχει καταντήσει το ειδύλλιο της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου.

Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε οριστικά και οι δυο τους να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με την παρουσιάστρια ��α φλερτάρει με ώριμο επιχειρηματία και τον νεαρό ηθοποιό να κάνει δεσμό με την Βαλέρια Χοψονίδου (αδερφή της Ολυμπίας), αλλά το Πάσχα ήρθαν τα πάνω κάτω!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Μάνος Ιωάννου την Μεγάλη Πέμπτη επέστρεψε από το Παρίσι με τον Κώστα Κόκλα και την Βαλέρια Χοψονίδου, και την Μεγάλη Παρασκευή ταξίδεψε στο Λονδίνο με την… Ναταλία Γερμανού!

Η παρουσιάστρια, επιβεβαίωσε ότι αυτό συνέβη και απάντησε αν παίζει μεταξύ τους επανασύνδεση, λέγοντας:

«Είναι αλήθεια ότι μαζί με τον Μάνο Ιωάννου βρεθήκαμε στο Λονδίνο, κάνοντας Ανάσταση, όμως δεν ήμασταν οι δύο μας. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε και πάλι ζευγάρι. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων για το θέμα αλλά θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι η συνάντησή μου με τον Μάνο Ιωάννου στο Λονδίνο δεν συνεπάγεται την επανασύνδεσή μας. Διατηρούμε άριστες σχέσεις αλλά σε επίπεδο εκτίμησης και σεβασμού και όχι επανασύνδεσης. Θέλω να ξεκαθαρίσω και να τονίσω ότι δεν υπάρχει επανασύνδεση».

Το καταλάβαμε: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top