Απόψε στο Star γίνε... «Νώε Για Μία Εβδομάδα»!

Σπαρταριστή κωμωδία στις 22:10

Απόψε στο Star γίνε... «Νώε Για Μία Εβδομάδα»!

​Μία από τις πιο σπαρταριστές κωμωδίες του Στιβ Κάρελ μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star: ο λόγος για το «Νώε Για Μία Εβδομάδα»!

Από τηλεοπτικό αστέρι σε κανάλι του Μπάφαλο, ο Έβαν Μπάξτερ βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, ως νεοεκλεγείς βουλευτής στο Κογκρέσο, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Για τον ήρωας μας όμως είναι άλλ�� τα σχέδια του Θεού, ο οποίος του δίνει εντολή να φτιάξει μια κιβωτό. Η οικογένεια του Έβαν μένει εμβρόντητη μπροστά στην αποστολή του, αλλά ο ίδιος, ξεπερνώντας την αρχική του δυσπιστία, νιώθει υποχρεωμένος να τη φέρει σε πέρας με όποιο κόστος, προσπαθώντας να σώσει, όχι μόνο τη χώρα του, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Σε σκηνοθεσία Τομ Σάντιακ, στο «Νώε Για Μία Εβδομάδα» πρωταγωνιστούν οι Στιβ Καρέλ, Τζον Γκούντμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Λόρεν Γκράχαμ και Τζίμι Μπένετ.

Η ταινία είναι πραγματική υπερπαραγωγή, καθώς είχε τεράστιο κόστος εξειδικευμένων σκηνικών όπως η Κιβωτός, ειδικών εφέ και πολλών και απαιτητικών γυρισμάτων με ζώα, τα οποία ξεπέρασαν τα 177 είδη! Επίσης, για να είναι σύμφωνοι με το οικολογικό πνεύμα της ταινίας, ο σκηνοθέτης και ολόκληρο το συνεργείο ανακύκλωναν τα υλικά που χρησιμοποιούσαν αλλά και φύτεψαν 2050 δέντρα για να αντισταθμιστεί η εκπομπή άνθρακα που προκλήθηκε, ενώ τα υλικά των σκηνικών δόθηκαν ως δωρεά και η Κιβωτός ανακυκλώθηκε.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top