ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η δημοσιογράφος και μυστηριώδης ερωμένη του Μίλιμπαντ απαντά για τη σχέση τους

Τι λέει η Στέφανι Φλάντερς για τα όσα αποκάλυψε η σύζυγος του ηγέτη των Εργατικών!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η δημοσιογράφος και μυστηριώδης ερωμένη του Μίλιμπαντ απαντά για τη σχέση τους

​Ημέρες μετά τις πιπεράτες αποκαλύψεις που έκανε η σύζυγος του Εντ Μίλιμπαντ, η οποία είχε υποστηρίξει πως στις αρχές της γνωριμίας τους ο ηγέτης των Εργατικών είχε σχέση με την Στέφανι Φλάντερς, η δημοσιογράφος και πρώην οικονομική συντάκτρια του BBC αποφάσισε να δώσει για πρώτη φορά την δική της απάντηση.

Μέσω Twitter, η 46χρονη Φλάντερς αναφέρεται στον δεσμό της με τον Ηγέτη των Εργατικών, επιβεβαιώνοντας πως όλα αυτά ισχύουν αλλά δεν ήταν τίποτα το… «σοβαρό».

Untitled.jpg
«Βγαίναμε χαλαρά το 2004. Φαίνεται τελικά ότι αυτές οι λίγες εβδομάδες, κόστισαν αρκετά», κατηγορώντας παράλληλα τα ΜΜΕ, ότι «σκάβουν» το παρελθόν του Μίλιμπαντ λόγω των επερχόμενων εκλογών με αντίπαλο τον Ντέιβιντ Κάμερον.

(Η Στέφανι Φλάντερς)

110415132330_0761.jpg
Τάδε έφη η Φλάντερς αν και στην προκειμένη περίπτωση τα media δεν φταίνε, καθώς η τωρινή σύζυγος του Μίλιμπαντ, Τζαστίν Θόρντον βγήκε και τα είπε… μόνη της κατά την διάρκεια συνέντευξης στην «Daily Mirror» με τίτλο «Πως ερωτεύτηκα τον Εντ».

(O Mίλιμπαντ με την τωρινή του σύζυγο)

110415132330_0105.jpg
Μεταξύ άλλων όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Τζαστίν αποκάλυψε πως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας της με τον Ηγέτη των Εργατικών, εκείνος είχε μια μυστηριώδη ερωμένη που δεν είναι άλλη από την πρώην οικονομική συντάκτρια του BBC.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top