MΗ ΧΑΣΕΤΕ το «πλουσιόπαιδο» στο Star – Συντονιστείτε σήμερα στις 21:10

Ένα παιδί που φαινομενικά τα έχει όλα όμως κάτι του λείπει

MΗ ΧΑΣΕΤΕ το «πλουσιόπαιδο»  στο Star – Συντονιστείτε σήμερα στις 21:10

Ο Ρίτσι Ριτς, το πλουσιότερο παιδί του κόσμου, έχει τα πάντα εκτός από ένα: φίλους. Όταν μια μέρα αντικαθιστά τον πατέρα του σε μια βαρετή εκδήλωση σχετική με τα εγκαίνια ενός εργοστασίου, ο Ρίτσι στρέφει την προσοχή του στην άλλη πλευρά του δρόμου και σ’ ένα παιχνίδι μπέιζμπολ ανάμεσα σε μια παρέα παιδιών. Θέλει πολύ να παίξει μαζί με τα άλλα παιδιά εκείνα όμως αρνούνται. Στενοχωρημένος κλείνεται στον εαυτό του, ώσπου κάποια στιγμή μαθαίνει πως οι γονείς του αγνοούνται ενώ το αεροπλάνο που επέβαιναν, πετούσε πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Πίσω απ’ αυτό κρύβεται ένα υψηλό διοικητικό στέλεχος των επιχειρήσεων του πατέρα του, ο Λόρενς Βαν Ντο που είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να δολοφονήσει τον τελευταίο και να πάρει τη θέση του. Έτσι τώρα, ο Ρίτσι αποκτά επιτέλους ένα νόημα στη ζωή του: με τη βοήθεια του Κάντμπερι, του πιστού του μπάτλερ και του καθηγητή Κίνμπιν, ενός εκκεντρικού εφευρέτη, θα προσπαθήσει να βρει τους γονείς του και να ματαιώσει τα σχέδια του Βαν Ντο...

Την ταινία που θα προβληθεί σήμερα στις 21:10 στο Star, έχει σκηνοθετήσει ο Ντόναλτ Πέτρι, ενώ πρωταγωνιστούν οι Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζόναθαν Χάιντ, Έντουαρντ Χέρμαν, Τζον Λαροκέτ, Κριστίν Έμπερσολ, Μάικλ Μακ Σέιν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top