Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ελληνικής σειράς: «Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε»

«Μετά από 23 χρόνια ζωής έγινε η πρώτη επανάσταση»

Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ελληνικής σειράς: «Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε»

​Για την ρήξη στις σχέσεις με τον πατέρα της όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει το Πανεπιστήμιο για χά��η της υποκριτικής μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια ακολουθούσε μόνο τα «πρέπει»:

«Μεγάλωσα με τα «πρέπει» και τα «μη». Μέσα από τα «πρέπει» έφτασα στα θέλω μου. Στο σπίτι μου μόνο «πρέπει» άκουγα. Πάντα «έπρεπε» να είμαι καλό κορίτσι, άριστη μαθήτρια, να διαβάζω, να μελετώ, να μην κάνω κακές παρέες, να μη βγαίνω έως αργά. Έπρεπε, έπρεπε, έπρεπε…Έφτασα σε μία ηλικία, ώστε να αποτινάξω τα «πρέπει» να αναζητήσω τα «θέλω» μου. Εγκατέλειψα το πανεπιστήμιο για την τέχνη μου, το θέατρο, και μετά έφυγα και από το πατρικό μου».

7709_KONSTANTINA_MIXAIL_09032015.jpg

Οι παραπάνω αποφάσεις στοίχισαν όμως και τις σχέσεις με τον πατέρα της, αφού όπως λέει υπήρξε μεγάλη ρήξη:

«Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε και δεν είχαμε καν επαφή, τον πρώτο καιρό. Μετά από 23 χρόνια ζωής, έγινε η πρώτη επανάσταση, αυτό που λέμε χάσμα γενεών. Υπήρξε και φόβος από τη μεριά του. Όταν έχεις μάθει να έχεις το παιδί σου όλη τη μέρα μέσα στο σπίτι και μετά κάνει άλλα ανοίγματα, αντιδράς άσχημα, όπως ο πατέρας μου. Σου φαίνεται κάπως. Έπειτα και η δουλειά αυτή δεν είναι το καλύτερο για κάποιους κλασικούς και παραδοσιακούς γονείς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top