Μην χάσετε την «Πολίτικη Κουζίνα» ΑΠΟΨΕ στο Star-Συντονιστείτε στις 21:10

Απέσπασε 8 βραβεία στο 44ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2003

Μην χάσετε την «Πολίτικη Κουζίνα»  ΑΠΟΨΕ στο Star-Συντονιστείτε στις 21:10

Απόψε στις 21:10 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η ελληνική ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» η οποία απέσπασε 8 βραβεία στο 44ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2003.

Ο Φάνης Ιακωβίδης είναι ένας γοητευτικός σαραντάρης καθηγητής αστροφυσικής με μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική.

Με αφορμή την επερχόμενη επίσκεψη του παππού του από την Κωνσταντινούπολη, που έχει να δει χρόνια, ο Φάνης, μέσα από την προετοιμασία του φαγητού, ταξιδεύει πίσω στα παιδικά του χρόνια.

Μια ξαφνική αρρώστια όμως του παππού αλλάζει τα σχέδια και τελικά ο καθηγητής αποφασίζει να πάει εκείνος στην Κωνσταντινούπολη για να τον συναντήσει και να θυμηθεί ξανά τα ευτυχισμένα χρόνια, που έζησε με τους γονείς του.

Εκεί, επιστρέφουν όλες οι ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας, οι δυσάρεστες του διωγμού και της απέλασης αλλά και ο πρώτος έρωτας της ζωής του, η Σαϊμέ…

Πρωταγωνιστές: Γιώργος Χωραφάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ρένια Λουϊζίδου, Στέλιος Μάινας, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Θόδωρος Έξαρχος, Κάκια Παναγιώτου, Ντίνα Μιχαηλίδη, Μαρίνα Καλογήρου, Έρση Μαλικένζου, Ηλίας Ζέρβος, Ανθή Ανδρεοπούλου, Μιχάλης Γιαννάτος, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Αθηνόδωρος Προύσαλης
Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top