AYTOΣ είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Δέσποινας Καμπούρη!

Τι λέει για την κόρη της και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

AYTOΣ είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Δέσποινας Καμπούρη!

Τον μεγαλύτερο φόβο της εξομολογείται η Δέσποινα Καμπουρή, ενώ, μιλώντας για την κορούλα της, αποκαλύπτει ότι ��έλει να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί!

«Είμαι ένας ακραία φοβικός άνθρωπος, που απλά προσπαθώ να το κρατώ μέσα μου, για να μην αντιλαμβάνονται οι άλλοι τις αδυναμίες μου», παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Επισημαίνοντας ότι οι φοβίες της εντάθηκαν μετά τον ερχομό της μικρής, η Δέσποινα συνεχίζει: «ξέρω ότι η μητέρα είναι κάτι το αναντικατάστατο και σκέφτομαι ότι δεν θα ήθελα ποτέ να πάθω κάτι και να μην είμαι κοντά στην Έλενα. Αυτό έχει γιγαντωθεί στο μυαλό μου και είμαι πολύ πιο προσεκτική πια σε όλα, από το πώς οδηγώ μέχρι το τι τρώω. Ή κάνω συχνά προληπτικές εξετάσεις. Έχω γίνει πιο συγκροτημένη. Αυτό είναι ένα από τα χιλιάδες που μου έχει προσφέρει η μητρότητα».

«Ναι, σκέφτομαι να κάνω δεύτερο παιδί, αλλά δεν το έχουμε βάλει σε πρόγραμμα. Περνάει από το μυαλό μου, γιατί είμαι κι εγώ μοναχοπαίδι και αυτό μου έχει στοιχίσει πολλές φορές σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, οπότε δεν θα ήθελα και η Έλενα να είναι μόνη της», αναφέρει επίσης η παρουσιάστρια, ενώ δεν κρύβει ότι η κόρη της είναι η καλύτερή της φίλη και προσπαθεί να περνά πολλές ώρες μαζί της, παρά τα ωράρια της δουλειάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top