Δε θα πιστεύετε πόσα λεφτά πήρε η Αννίτα Ναθαναήλ για το «Real Housewives»

«Το έκανα για πλάκα και όχι για να ξαναμπώ στην τηλεόραση»

Δε θα πιστεύετε πόσα λεφτά πήρε η Αννίτα Ναθαναήλ για το «Real Housewives»

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, πάρτε βαθιές ανάσες έχετε πρόχειρο και ένα ποτήρι νερό δίπλα σας γιατί αυτό που θα ακούσετε θα σας «κάτσει βαρύ».

Θυμάστε την εκπομπή «Real housewives», που παιζόταν στην τηλεόραση κάποια χρόνια πριν, και το οποίο είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς έδειχνε κάποιες επώνυμες celebrities να κάνουν χλιδάτη ζωή;

Η Αννίτα Ναθαναήλ λοιπόν, η μία εκ των πρωταγωνιστριών, αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για να απαθανατίζει η κάμερα την καθημερινότητά της στο κομμωτήριο, στα spa, στα κέντρα αισθητικής και στα κλαμπ!

«Ήταν μια εμπειρία που δε νομίζω ότι με έβλαψε, ίσα – ίσα έβγαλα εύκολα 15.000 ευρώ. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και με ποιες αρχές έχω μεγαλώσει. Ήξερα το αμερικάνικο concept και ήμουν προετοιμασμένη για το τσαλάκωμα. Το έκανα για πλάκα και όχι για να ξαναμπώ στην τηλεόραση, ��πως είχε γραφτεί» δήλωσε η τηλεπερσόνα.

Η ίδια, αν και στη συνέντευξή της παραδέχεται πως έγινε σε λάθος εποχή το reality αφού εκείνη την εποχή η χώρα μας περνούσε οικονομική κρίση, ωστόσο αναφέρει πως δε μετάνιωσε που συμμετείχε: «Όχι, δεν μετανιώνω για όσα κάνω» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top