ΑΝΑΤΡΟΠΗ: με… 50χρονο βγαίνει η Ναταλία Γερμανού!

Ποιος είναι ο γοητευτικός άνδρας στο πλευρό της

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: με… 50χρονο βγαίνει η Ναταλία Γερμανού!

​Την απόλυτη ανατροπή φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει στα προσωπικά της η Ναταλία Γερμανού: μετά τις ουκ ολίγες σχέσεις με νεότερούς της και λίγους μήνες μετά τον χωρισμό από τον 25χρονο Μάνο Ιωάννου, βγαίνει με… μεγαλύτερό της!

Ο άνδρας με τον οποίο φέρεται ότι βγαίνει η παρουσιάστρια ονομάζεται Κωστής Φραγκούλης και είναι 50 ετών, ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας, χωρισμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Μάλιστα, οι δυό τους είναι παλιοί γνώριμοι, καθώς γνωρίζονται από τα σχολικά χρόνια.

Ναταλία και Κωστής απαθανατίστηκαν προ ημερών στο «Διογένης Studio», ωστόσο, όπως σημειώνουν πηγές από το περιβάλλον τους δεν έχουν σχέση: «υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και θετική διάθεση, όμως, ο χρόνος θα δείξει αν θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες της παρουσι��στριας με τον 50χρονο επιχειρηματία έρχονται μία εβδομάδα μετά από εκείνες με το 31χρονο μοντέλο Αλέξη Παππά και την διάψευση δια στόματος Ναταλίας ότι κάτι «τρέχει» μεταξύ τους, αλλά και την ώρα που ο πρώην της, Μάνος Ιωάννου, δεν διστάζει να κυκλοφορήσει δημόσια με τη νέα του αγαπημένη, την αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια.

image5 (416x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top