Με φαλτσέτα έκοψαν τα φρένα της παρουσιάστριας - ήθελαν να την δολοφονήσουν!

Τι αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Με φαλτσέτα έκοψαν τα φρένα της παρουσιάστριας - ήθελαν να την δολοφονήσουν!

To ότι η δολιοφθορά έγινε από επαγγελματία και στόχο είχε την δολοφονία, υποστήριξε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας για την υπόθεση της παρουσιάστριας μεγάλου καναλιού, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, γλίτωσε από θαύμα όταν άγνωστοι έσπασαν τα φρένα του αυτοκινήτου της!

«Εκ πρώτης όψεως φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι! Εδώ έχουμε να κάνουμε με ζωές ανθρώπων! Όποιος το έκανε δεν ρίσκαρε μόνο την ζωή της παρουσιάστριας, αλλά και των παιδιών της», τόνισε ο κ. Τσούκαλης, καλεσμένος στην εκπομπή «Μία».

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο ερευνητής ανέφερε ότι «μίλησα με ειδικό και μου είπε ότι η σωλήνα αυτή, η οποία περιβάλλεται από καουτσούκ υψηλής αντοχής, είναι φύση αδύνατον να κοπεί! Φαίνεται ότι έχει γίνει με φαλτσέτα... Μιλάμε για άνθρωπο επαγγελματία, που ήξερε που θα πάει, τι να κόψει και ένας επαγγελματιας, εξειδικευμένος, με ιδιαίτερη σχέση με τις δολιοφθορές, αποκλείεται να έκανε λάθος», ενώ πρόσθεσε ότι ερεύνησαν το ενδεχόμενο στόχος να ήταν κάποιος άλλος ένοικος της πολυκατοικίας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανόν.

«Το αμάξι είναι σε κλειστή πυλωτή, αλλά πρόσβαση υπάρχει, εύκολα μπορεί να μπει κανείς», συνέχισε ο κ. Τσούκαλης, προσθέτοντας ότι το αμάξι έχει συναγερμό αλλά αυτός ισχύει μόνο για την παραβίαση μιας πόρτας ή ενός παραθύρου, αλλά και πως η παρουσιάστρια δεν θυμάται να πάρκαρε σε κάποιο άλλο σημείο.

Εξηγώντας τον τρόπο δράσης, ο ίδιος συνέχισε: «μας προβληματίζει ο τρόπος με τον οποίο έκοψαν την σωλήνα. Μπορεί κάποιος να την κόψει με το αμάξι σβηστό και να φύγουν λίγα υγρά, ωστόσο, τα υγρά φεύγουν όταν αρχίσει η κυκλοφορία της μηχανής. Έτσι έγινε η διαρροή, μέχρι το σημείο όπου έγινε το ατύχημα».

«Για μένα, όποιος το έκανε, είναι ένας δολοφόνος στην κυριολεξία! Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν, έχει πολύ χαμηλό προφίλ, δεν έχει πειράξει κανέναν, είναι ένα από τα πιο σεμνά άτομα της ελληνικής τηλεόρασης! Είναι απορίας άξιο το ποιος έβαλε στο μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο», κατέληξε ο κ. Τσούκαλης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ερευνητής στην εκπομπή «Μία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top