ΔΕΙΤΕ την 16χρονη που θύμισε την… Αρετή Κοσμίδου στο «The Voice»!

Τι είπαν οι coaches για την νεαρή από την Κύπρο

ΔΕΙΤΕ την 16χρονη που θύμισε την… Αρετή Κοσμίδου στο «The Voice»!

​Την Αρετή Κοσμίδου θύμισε στους coaches του «The Voice» η 16χρονη με την οποία ολοκληρώθηκαν οι blind auditions και μπήκε στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου!

«Σαν την Αρετούλα είναι! Αρετούλα», είπε για την Κυριακή Παντελίδου ο Μιχάλης Κουϊνέλης, που είχε το περσινό φαβορί στην ομάδα του, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η 16χρονη από την Λευκωσία ερμήνευσε το «People Help The People» της Birdy και πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ μπήκε στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, καθώς οι υπόλοιποι coaches είχαν ήδη συμπληρώσει τις 16άδες τους και δεν μπορούσαν να πατήσουν το κόκκινο κουμπί.

Το ότι η Κυριακή θυμίζει την ιδιαίτερη φωνή της Αρετής υποστήριξαν, τόσο η Μελίνα Ασλανίδου, όσο και ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η Δέσποινα Βανδή διαφώνησε, αλλά εκτίμησε ότι η 16χρονη μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.

Θυμίζουμε πως η Αρετή, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, πήρε μέρος στον πρώτο κύκλο του talent show επίσης σε ηλικία 16 ετών και, παρά το ότι από την αρχή θεωρήθηκε φαβορί, έχασε στον τελικό από την Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Δείτε στο βίντεο την οντισιόν της Κυριακής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top