Πέτρος Πολυχρονίδης: «Τηλεφώνησα στον Πολυχρονίου για να πάρω την ευχή του»

«Φέτος είναι η χρονιά μου» λέει η Τζούλια Νόβα

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Τηλεφώνησα στον Πολυχρονίου για να πάρω την ευχή του»

Για τις διαφορές που έχει ο νέος «Τροχός της Τύχης» σε σχέση με τον παλιό μίλησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο παρουσιαστής του ιστορικού τηλεπαιχνιδιού που επέστρεψε στις οθόνες μας και προβάλλεται καθημερινά από την συχνότητα του Star στις 18:50, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

«Το ’90 που ξεκίνησε, δηλαδή πριν από 25 χρόνια, επειδή συνέπεσε με το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης, φαινόταν μαγικό. Αν το δεις σήμερα, σου φαίνεται ότι τότε ήταν πιο σοβαρό παιχνίδι σε σχέση με το σήμερα. Αυτό που διαφοροποιεί τον σημερινό «Τροχό» είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν είναι τόσο στατικό αλλά έχει κίνηση μέσα στο στούντιο. Έχουμε ελευθερία και άνεση κινήσεων μέσα στο χώρο. Είναι πιο θεατρικό το όλο στήσιμο» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε στον Ελεύθερο Τύπο.

Όπως εξομολογήθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός-παρουσιαστής με το πηγαίο χιούμορ και το εκρηκτικό ταπεραμέντο, όταν του έγινε η πρόταση νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα, ενώ υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα ότι πριν από εκείνον είχαν περάσει άλλα 16 άτομα για δοκιμαστικά!

Όσο για το τι θεωρεί ότι βρήκαν σε εκείνον; «Μάλλον την υπερκινητικότητα και την άνεση που έχω με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Τους άρεσε, προφανώς, το ότι μιλάω και κάνω πλάκα με τους παίκτες και το κοινό. Η αλήθεια είναι πάντως ότι περνάμε πολύ ωραία και γελάμε. Αλλά, για να ξέρεις, έτσι είμαι και στη ζωή μου, είμαι χαλαρός και δεν αγχώνομαι καθόλου. Ουδέποτε αγχώθηκα για τα επαγγελματικά μου ως προς το αν θα έχω δουλειά ή αν θα τα καταφέρω» είπε.

Μιλώντας για τον προκάτοχό του, Γιώργο Πολυχρονίου, αποκάλυψε ότι τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει την ευχή του. «Με συμβούλευσε, μου έδωσε συγχαρητήρια» είπε και πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος για μένα είναι είδωλο ραδιοφωνικό πρωτίστως, αλλά και ως παρουσιαστής ενός τηλεοπτικού προγράμματος που έγραψε ιστορία».

250315105435_5281.jpg
Ωστόσο, ο Πέτρος Πολυχρονίδης στον «Τροχό της Τύχης» δεν είναι μόνος του. Στο πλευρό του έχει την εντυπωσιακή Τζούλια Νόβα η οποία θεωρεί πως «φέτος είναι η χρονιά μου».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ξανθιά καλλονή ξαφνιάστηκε με την ξαφνική δημοσιότητα στο πρόσωπό της. «Δεν το περίμενα γιατί ποτέ μου δεν επεδίωξα για να γίνει. Για αυτό και το πρώτο χρονικό διάστημα νομίζω ότι είχα πάθει μια μορφή σοκ και, αντί να χαίρομαι, ήμουν συνεχώς λυπημένη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Όταν με πήραν για τον “Τροχό της Τύχης” τους έκλεισα το τηλέφωνο!»

Πέτρος Πολυχρονίδης: «έχασα την αδερφή μου από μια σπάνια ασθένεια»

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Το παράπονο των παιδιών μου είναι ότι δουλεύω πολύ»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top