«To Βασίλειο Των Ουρανών» απόψε στο Star!

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τον Ορλάντο Μπλουμ, στις 22:10

«To Βασίλειο Των Ουρανών» απόψε στο Star!

​Ένα υπερθέαμα επικεντρωμένο στην πολιορκία και την πτώση της Ιερουσαλήμ, σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ και με πρωταγωνιστή τον Ορλάντο Μπλουμ, μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star: «Το Βασίλειο Των Ουρανών»!

Ο Βάλιαν, ένας ταπεινός σιδεράς, έχει χάσει την οικογένεια του και σχεδόν την πίστη του. Ο νεαρός θα βρεθεί στον κυκεώνα των ιστορικών γεγονότων των σταυροφοριών στις αρχές του 12ου αιώνα. Με φόντο τις ίντριγκες της μεσαιωνικής Ιερουσαλήμ, ο Βάλιαν ορκίζεται ιππότης, ερωτεύεται, γίνεται ηγέτης και τελικά χρησιμοποιεί όλο το θάρρος και την επιδεξιότητα του για να οδηγήσει τα στρατεύματα των χριστιανών, αρχικά στην επιδίωξη της διατήρησης της ειρήνης με τους μουσουλμάνους και στη συνέχεια, στην υπεράσπιση της Ιερουσαλήμ από τους εχθρούς της.

Η επική υπερπαραγωγή από τον σκηνοθέτη του βραβευμένου με 5 Όσκαρ «Μονομάχου», Ρίντλεϊ Σκοτ, φέρνει στο προσκήνιο τις σταυροφορίες του 12ου αιώνα με ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών ανάμεσα στους οποίους οι Ορλάντο Μπλουμ, Εύα Γκριν, Τζέρεμι Άιρονς και Έντουαρντ Νόρτον.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top