Νέος έρωτας στην πόλη; Όλο... τρυφερότητες γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα!

Καρδούλες και νάζια στα social media και συχνά ταξιδάκια

Νέος έρωτας στην πόλη; Όλο... τρυφερότητες γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα!

Πολύ τρυφερότητα έχει πέσει τον τελευταίο καιρό στα social media μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Έβελυν Καζαντζόγλου, ενώ δεν λείπουν τα συχνά ταξιδάκια, καθώς η σέξι ξανθιά εργάζεται στην Κύπρο! Το «μάτι» του star.gr τα εντόπισε όλα αυτά και σου τα μεταφέρει...

Από τις αρχές του Μάρτη, οπότε και έγινε γνωστό πως το μοντέλο και παρουσιάστρια χώρισε από τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Θεοδότου, το μοντέλο και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ελάχιστες φωτογραφίες της έχει αφήσει ασχολίαστες, με τις καρδούλες να πηγαίνουν «σύννεφο»!

Untitled1.jpg

«Μπορώ να φιλήσω εκεί δεξιά στα χειλάκια;», ρωτάει ο Δημήτρης την Έβελυν σε μία από τις φωτογραφίες της στο Instagram. «Μπορείς;», του απαντά, εκείνος συμπληρώνει «εγώ πολλά μπορώ, εσύ τι προσφέρεις;» και εκείνη καταλήγει γράφοντας «2 ημέρες»!

11116177_10205798525575620_2097891918_n.jpg

Σε άλλες φωτογραφίες, ο πανελίστας της εκπομπής «Ελένη», που μετά την Τόνια Σωτηροπούλου δεν τον είδαμε με άλλο ταίρι, κάνει… νάζια στην Έβελυν επειδή στέλνει φιλάκια σε άλλους, ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, αφήνοντας την Κύπρο. Μάλιστα, πρόσφατα, οι δυό τους απαθανάτιστηκαν μαζί, με την Έβελυν να κάθεται στα πόδια του Δημήτρη, σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, όπου διασκέδασαν με φίλους τους!

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.
Πά��τως, σήμερα, ο Δημήτρης ανακοίνωσε μέσω των social media ότι μετά την «Ελένη»… θα βρίσκεται στην Κύπρο! Τυχαίο;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top