Ναταλία Γερμανού: Απαντά για πρώτη φορά για την σχέση της και για τα φιλιά με τον Αλέξη Παππά!

«Για όλους μου τους χωρισμούς… εγώ φταίω»

Ναταλία Γερμανού: Απαντά για πρώτη φορά για την σχέση της και για τα φιλιά με τον Αλέξη Παππά!

​Για τα τρυφερά ενσταντανέ στα οποία την είδαμε προ ημερών με τον Αλέξη Παππά απάντησε η Ναταλία Γερμανού, ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση τους είναι καθαρά φιλική:

«Με τον Αλέξη Παππά είμαστε απλά φίλοι πολύ καιρό τώρα. Δεν είναι καινούργια γνωριμία, κάνουμε μόνο παρέα, είμαστε μόνο φίλοι και τίποτα άλλο. Δεν ήταν φιλί στο στόμα. Ήταν φιλί στο μάγουλο. Αλλά ένας έξυπνος φωτογράφος και μια καλή λήψη ειδικά όταν τραβάει ασταμάτητα, μπορεί να κάνει το φιλί στο στόμα όπως θέλει να φαίνεται στη φωτογραφία».

Παράλληλα, αναφερόμενη στις διαστάσεις που έχει πάρει ο χωρισμός της από τον Μάνο Ιωάννου (βλέπε σχόλια Λιάγκα), έκανε την αυτοκριτική της λέγοντας:

«Όταν υπάρχει μια έκθεση και πολύ μπλα μπλα και παραφιλολογία καλό είναι λίγο, οι άμεσα εμπλεκόμενοι (στην περίπτωση αυτή εγώ) που και που να κρατάμε το στόμα μας κλειστό για να γίνεται και λίγο οικονομία στα σχόλια, ώστε να μην λέει ο κόσμος “φτάνει όχι άλλη Γερμανού θα κάνω εμετό”. Δεν ήταν φιλί στο στόμα. Ήταν φιλί στο μάγουλο. Αλλά ένας έξυπνος φωτογράφος και μια έξυπνη λήψη ειδικά όταν τραβάει ασταμάτητα, μπορεί να κάνει το φιλί στο στόμα όπως θέλει να φαίνεται στη φωτογραφία».

010415103816_6852.jpg
Τι έχει να πει όμως για τα σχόλια που έκανε στον Μάνο Ιωάννου προ ημερών στο Instagram με αφορμή την τούρτα που έφτιαξε η μαμά του;

«Δεν σημαίνει πως οποιοδήποτε σχόλιο κάνω σημαίνει κάτι. Όταν έχω να πω κάτι ουσιαστικό για την προσωπική μου ζωή ��εν το έκρυψα ποτέ».

Μάλιστα το… «πήρε» και πάνω της λέγοντας πως «για όλους τους χωρισμούς εγώ φταίω, εκτός από ΕΝΑΝ πριν από 15 χρόνια».

Τέλος, απαντώντας στις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με 40χρονο επιχειρηματία εκτός της showbiz, είπε:

«Αυτά τα πράγματα τα κανονίζει μόνο ο θεός, η μοίρα και το σύμπαν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top