Ζέτα Μακρυπούλια: «Στις σχέσεις έζησα πάθη! Μια περίοδο έπαθα ψυχολογικά και εμμονή»

Ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν έφτασε κοντά στον γάμο και απαντά αν έχει κάνει one night stand

​Μια συνέντευξη έξω από τα δόντια έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Κυπριακό περιοδικό «Όμικρον», βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

1760_ZETA_MAKRIPOYLIA_30032015.jpg
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια απάντησε σε όσους την ήθελαν στο παρελθόν και συνεχίζουν να την θέλουν να παντρεύεται, πως «έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνοµά µου και από το αν θα παντρευτώ που είναι καιρός να µάθει και ο κόσµος πως είναι ένα φοβερό ψέµα όλο αυτό το παραµύθι. Είναι δηµιούργηµα κάποιων που έχει φουντώσει και διατηρηθεί πολλά χρόνια. Σου λέω, λοιπόν, πως σε καµία σχέση µου δεν έχω καθίσει ποτέ να µιλήσω σοβαρά για γάµο!»

9375_XATZIGIANIS_MAKRIPOYLIA_06012015.jpg
Για ποιο λόγο όμως δεν παντρεύεται; Όπως εξηγεί, «όταν ζεις µαζί µε έναν άνθρωπο, δεν µπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά του να τον παντρευτείς αν δεν έχεις παιδιά. Αν έχεις παιδιά µπορώ να το κατανοήσω. Αλλά αν δεν έχεις, δεν µπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτείς!»

Τέλος απάντησε και σε μερικές πιο… ροζ ερωτήσεις, για το αν έχει βρεθεί σε κατάσταση να μην μπορεί να ελέγξει τις σεξουαλικές της επιθυμίες:

«Πάντως, δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, αν αυτό εννοείς. Ήµουν πάντα των σχέσεων. Όµως έχω ��ήσει πάθη! Υπήρξε και περίοδος που είχα πάθει ψυχολογικά και εµµονή. Που δεν ήµουν ψύχραιµη. Αλλά αυτό είναι και το µαγικό που σου συµβαίνει όταν ερωτεύεσαι: δεν αφήνεσαι στο να φιλοσοφήσεις τα πράγµατα. Παρόλα αυτά δεν έκανα ποτέ κατινιές!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top