To καθηλωτικό «Abduction» απόψε στο Star!

Μη χάσετε την περιπέτεια με τον Τέιλορ Λότνερ, στις 22:10

To καθηλωτικό «Abduction» απόψε στο Star!

​Μία συγκλονιστική περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον γνωστό από το «Twilight» Τέιλορ Λότνερ, μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star: ο λόγος για το «Abduction», σε σκηνοθεσία Τζον Σίνγκλετον!

Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ο Νέιθαν Χάρπερ έχει την περίεργη αίσθηση ότι ζει μια ζωή δανεική. Όταν ανακαλύπτει μια παιδική φωτογραφία του σε ένα website με αγνοούμενα πρόσωπα, οι πιο σκοτεινοί του φόβοι γίνονται πραγματικότητα: συνειδητοποιεί ότι οι υποτιθέμενοι γονείς του δεν είναι οι πραγματικοί και ότι ολόκληρη η ζωή του είναι ένα καλοσχεδιασμένο ψέμα!

Στην προσπάθειά του να ανασυνθέσει την πραγματική του ταυτότητα, ο Νέιθαν καταδιώκεται από μια ομάδα επαγγελματιών δολοφόνων και τρέπεται σε φυγή μαζί με το μοναδικό άνθρωπο που εμπιστεύεται, τη φίλη του Κάρεν. Όταν, όμως, οι αντίπαλοί του τον πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής, ο Νέιθαν αντιλαμβάνεται τελικά ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει και να λύσει το μυστήριο της ζωής του είναι να πάρει την κατάσταση στα χέρια του...

Εκτός από τον Τέιλορ Λότνερ, στο «Abduction» συμμετέχουν επίσης οι Λίλι Κόλινς, Άλφρεντ Μολίνα, Τζέισον Άιζακς, Μαρία Μπέλο, Μάικλ Νίκβιστ και Σιγκούρνι Γουίβερ.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top