«Ο Λάτσιος επισκέφτηκε την Μενεγάκη στο μαιευτήριο»-Όταν τα ΜΜΕ έχουν κέφια την Πρωταπριλιά

ΔΕΙΤΕ «τους δράκους» που έγραψαν οι εφημερίδες για να καλωσορίσουν τον νέο μήνα

«Ο Λάτσιος επισκέφτηκε την Μενεγάκη στο μαιευτήριο»-Όταν τα ΜΜΕ έχουν κέφια την Πρωταπριλιά

​Πρωταπριλιά σήμερα και τα ΜΜΕ «ζωγράφισαν» με αφορμή την ημέρα που το ψέμα γίνεται… «αθώο»!

Σύμφωνα με την παράδοση, αν το ψέμα που θα πεις στο αθώο θύμα σου είναι επιτυχημένο, θα έχεις τύχη για τον επόμενο χρόνο γι΄αυτό και οι εφημερίδες (και όχι μόνο) έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να ξεγελάσουν τους αναγνώστες τους.

Ξεκινάμε με την «Espresso», η οποία έγραψε στο εξώφυλλο της πως ο Γιάννης Λάτσιος επισκέφτηκε με λουλούδια την Ελένη Μενεγάκη στη σουίτα της στο μαιευτήριο! Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας συναντήθηκε με τον Ματέο Παντζόπουλο και ο ένας έσφιξε το χέρι του άλλου, ενώ η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα, κέρασε τον Γιάννη Λάτσιο σπανακόπιτα με την Ελένη Μενεγάκη να υποδέχεται τον πρώην… ένθερμα!

01042015_38112.jpg

Συνεχίζουμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος αποφάσισε να διακωμωδήσει την «πόρτα» που έφαγε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη έπειτα από τον άγριο καυγά που είχαν on air. Γι΄αυτό και ανέβασε σήμερα στο Twitter ένα μήνυμα όπου έλεγε «καλημέρα και καλό μήνα. Εκτάκτως στις 08:00 στο Πρωινό ΑΝΤ1 σε μια συνέντευξη τετ α τετ με τον Γιώργο Παπαδάκη, για να αρθούν οι παρεξηγήσεις».

αδωνις για παπαδακη.jpg
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την άλλη, μέσα από το προσωπικό του blog ανέβασε χθες την είδηση ότι θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου με την ανάρτηση να προκαλεί… χαμό! Ωστόσο σήμερα με νέα ανάρτηση το διέψευσε, λέγοντας πως όλα έγιναν για χάρη της Πρωταπριλιάς!

ψωμιαδης μαξιμου.jpg
Συνεχίζουμε με το «Now24» που παρουσίασε ως «αποκλειστική» είδηση ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης αποφάσισε να πουλήσει την μεγάλου κυβισμού μηχανή του λόγω της υπουργικής ιδιότητας του, ζητώντας μάλιστα η πώληση να γίνει στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, επειδή δεν θέλει να την βλέπει στα χέρια κάποιου άλλου.

βαρουφακις μοτοσικλετα.jpg
Ο «Ελεύθερος Τύπος» ανέβασε το δημοσίευμα ότι ο Υπουργός Οικονομικών ετοιμάζεται να βάλει χαράτσι… ΚΑΙ στα κατοικίδια:

«Το μέτρο θα ενταχθεί στο ευρύτερο πακέτο «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» που προωθεί η κυβέρνηση, όπως προβλέπουν τα αναλυτικά σημειώματα που απεστάλησαν ή��η στους εκπροσώπους των «θεσμών» κατά τις πρόσφατες συζητήσεις με εκπροσώπους του υπουργείου Οικονομικών στις Βρυξέλλες» αναφέρει χαρακτηριστικά το πρωταπριλιάτικο δημοσίευμα.
χαρατσι κατοικιδια.jpg

Τέλος, η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδο της είχε την «είδηση» ότι Μέρκελ-Τσίπρας θα κάνουν Πάσχα στην Αίγινα έπειτα από πρόταση που έκανε ο Έλληνας Πωθυπουργός στην Γερμανίδα καγκελάριο.

Untitled.jpg






Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top