Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τέλος της φιλίας του με τον Πετρετζίκη και το τηλέφωνο στον Λιάγκα

«Είχα φάει πολύ ξύλο στο Γυμνάσιο λόγω των παραπανίσιων κιλών μου»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τέλος της φιλίας του με τον Πετρετζίκη και το τηλέφωνο στον Λιάγκα

Για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την «πρόκληση» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να πάει ο παρουσιαστής στο «Ougachallenge» μίλησε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξή του, ενώ αποκάλυψε πως «έχει χαθεί» πια με τον πρώην κολλητό του Άκη Πετρετζίκη.

«Τυπικά επικοινωνήσαμε μαζί του. Η πρόσκληση μάλιστα του έγινε από εμένα, ενώ αυτό το αναλαμβάνει ο υπεύθυνος καλεσμένων μας, Μανώλης Σκοπελίτης. Ήταν η αρχή μιας «υποψίας» επικοινωνίας μου με τα παιδιά, τον Γιώργο και τη Φαίη και χάρηκα πολύ» ανέφερε ενώ δεν απάντησε στην ερώτηση αν έχουν βρεθεί από κοντά όπως ακούγεται.

«Δεν θα μιλούσα ποτέ δημόσια για αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τέλος της φιλίας του με τον Άκη Πετρετζίκη; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως «έχουν χαθεί», ενώ ερωτώμενος αν φέρει ευθύνη για αυτό απάντησε: «Και να έφταιγα δεν θα το έλεγα ανοιχτά. Οι άνθρωποι χάνονται. Ο Άκης έχει άλλες υποχρεώσεις τώρα και πολλά τρεξίματα με τις επιχειρήσεις του».

Την ίδια ώρα, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, αποκάλυψε πως «είχα φάει πολύ ξύλο στο Γυμνάσιο λόγω των παραπανίσιων κιλών που είχα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top