«2 Broke Girls»-Έρχεται ΝΕΟΣ τρίτος κύκλος επεισοδίων στο Star

Συντονιστείτε την Κυριακή 5 Απριλίου στις 16:40

«2 Broke Girls»-Έρχεται ΝΕΟΣ τρίτος κύκλος επεισοδίων στο Star

​Την Κυριακή 5 Απριλίου στις 16:40 μείνετε συντονισμένοι στο Star γιατί έρχεται ο ΝΕΟΣ τρίτος κύκλος της σειράς «2 Broke Girls».

2 BROKE GIRLS - Νέος 3ος κύκλος επεισοδίων 1.jpg

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΥΚΛΟ:

Στον 3ο κύκλο, η Μαξ και η Κάρολαϊν ανακαλύπτουν ένα μυστικό δωμάτιο στο πίσω μέρος του εστιατορίου, με παράθυρο στο δρόμο, ιδανικό για να ανοίξουν ξανά την επιχείρηση με τα cupcakes.

Μεγάλα δράματα αλλά και γέλια ακολουθούν με έναν ροκ σταρ, που καταρρέει μπροστά από το μαγαζί και οι φαν του παθαίνουν υστερία.

Οι δύο φίλες αποφασίζουν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής για να γίνουν ακόμα καλύτερες. Εκτός από τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, η Μαξ και η Κάρολαϊν ανακαλύπτουν και τα μυστικά του έρωτα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Στο τέλος της σεζόν, η Μαξ παίρνει τη γενναία απόφαση να επιστρέψει στο λύκειο και να πάρει το απολυτήριο της.

2 BROKE GIRLS - Νέος 3ος κύκλος επεισοδίων 2.jpg

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ:

Όπως είχε πει ο Φρανκ Σινάτρα, «αν τα καταφέρεις στη Νέα Υόρκη, μπορείς να τα καταφέρεις παντού».

Από τον δημιουργό του «Sex And The City», της σειράς, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και κέρδισε 8 χρυσές σφαίρες, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ και την κωμικό Γουίτνεϊ Κάμινγκ, έρχεται μία ξεκαρδιστική κωμωδία με πρωταγωνίστριες δύο τελείως διαφορετικά κορίτσια, που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Συγκεκριμένα, η Μαξ βγάζει τα προς το ζην δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε ένα κλασσικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης αλλά και ως νταντά σε μια πλούσια οικογέ��εια. Ζει με τον φίλο της σε ένα μικρό διαμέρισμα. Με τη ρουτίνα να κυριαρχεί στη ζωή της, η Μαξ είναι συμβιβασμένη, χωρίς φιλοδοξίες. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή, που έρχεται στο μαγαζί μια νέα σερβιτόρα, η Κάρολαϊν, και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

2 BROKE GIRLS - Νέος 3ος κύκλος επεισοδίων 3.jpg
Η Κάρολαϊν είναι το αντίθετο της Μαξ, χαριτωμένη, με εκλεπτυσμένο γούστο, μεγαλωμένη σε πολύ πλούσια οικογένεια με όλες τις ανέσεις και με μόρφωση στα καλύτερα σχολεία. Ο τρόπος ζωής της όμως άλλαξε πολύ γρήγορα καθώς τα πλούτη του μπαμπά αποδείχθηκαν πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια μεγάλη απάτη. Έτσι, χωρίς να έχει άλλη επιλογή, έπρεπε να βρει μια δουλειά για να επιβιώσει.

Τα δύο κορίτσια, παρά τις διαφορές τους, δεν αργούν να γίνουν φίλες και να θέσουν έναν κοινό στόχο, να μαζέψουν 250.000 δολάρια για να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. Όμως οι διαφορετικοί κόσμοι από τους οποίους προέρχονται η Κάρολαϊν και η Μαξ, κάνει τη συνεννόηση μεταξύ τους πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη, προσφέροντας όμως άφθονο γέλιο στο κοινό.

Με έξυπνα αστεία, γρήγορους διαλόγους και δευτερεύοντες χαρακτήρες, που παραπέμπουν σε καρικατούρες, η σειρά υπόσχεται απολαυστικές στιγμές κλασικής κωμωδίας. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, λίγο πολύ όλοι θα ταυτιστούμε με τα δύο κορίτσια, που παρά τις αντιξοότητες δεν σταματούν να πιστεύουν στα όνειρά τους…

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κατ Ντένιγκς, Μπεθ Μπερς, Γκάρετ Μόρις, Τζόναθαν Κάιτ

3ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2013 – 2014 και θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια

-Το 2012 η σειρά τιμήθηκε με το βραβείο «Αγαπημένη Νέα Κωμική Σειρά» στα «People’s Choice Awards» ενώ κέρδισε και ένα βραβείο σε τεχνική κατηγορία στα «Emmy»

-Στον πρώτο κύκλο της σειράς εμφανίζεται η εκδότης, συγγραφέας και ιδρυτής της Martha Stewart Living Omnimedia (εταιρία media), Μάρθα Στιούαρτ ενώ στον δεύτερο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN, Πιρς Μόργκαν.

Στον 3ο κύκλο της σειράς εμφανίζονται σε ρόλους γκεστ σταρ:

- η προκλητική και πολυσυζητημένη σταρ του Χόλιγουντ, Λίντσεϊ Λόχαν, στο ρόλο της Κλερ Ντέινς, μιας μέλλουσας νύφης, που ζητάει από τη Μαξ και την Κάρολαϊν να αναλάβουν την ετοιμασία της γαμήλιας τούρτας (21ο επεισόδιο)

- η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Βάλερι Χάρπερ, στο ρόλο της Νόλα Αντέρζ, μια τακτική πελάτισσα του εστιατορίου, που είναι διάσημη φωτογράφος (13ο επεισόδιο)

Στο 1ο επεισόδιο του 4ου κύκλου εμφανίζεται η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, η οποία υποδύεται απλά τον πολυφωτογραφημένο εαυτό της

Έχουν γυριστεί 4 κύκλοι επεισοδίων και η σειρά έχει πάρει το «πράσινο φως» και για την 4η σεζόν.

Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top