Τι λέει στο star.gr άτομο που είδε από κοντά την νεογέννητη κορούλα της Ελένης Μενεγάκη!

Μάθετε σε ποιον... μοιάζει το μωρό!

Τι λέει στο star.gr άτομο που είδε από κοντά την νεογέννητη κορούλα της Ελένης Μενεγάκη!

​Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος, μετά την γέννηση της κορούλας τους!

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για το ζευγάρι, και όπως είναι φυσικό έχουν τρελαθεί και οι δυο από την χαρά τους, όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr.

0124_PANTZOPOYLOS_MENEGAKI_2872012.jpg
Η παρουσιάστρια, δεν σταματά να δέχεται δώρα και λουλούδια στην σουίτα του 7ου ορόφου του μαιευτηρίου «Ιασώ» όπου ξεκουράζεται και απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με την νεογέννητη κορούλα της, έως ότου πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.

Το star.gr μίλησε με την εμπορική διευθύντρια του Ομίλου Ιασώ, κυρία Χριστίνα Ταμπουρέα, η οποία μας επιβεβαίωσε ότι η παρουσιάστρια θα βγει από το μαιευτήριο σε τρεις ημέρες.

5022_PANTZOPOYLOS_MENEGAKI_29102013.jpg
Παράλληλα, μας αποκάλυψε πως είδε από κοντά τόσο την Ελένη Μενεγάκη όσο και το κοριτσάκι της, αν και όπως μας είπε είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πει κάποιος σε ποιον μοιάζει το μωρό.

Το μόνο που αρκέστηκε να μας αποκαλύψει η κυρία Ταμπουρέα, ήταν πως μαμά και κόρη «είναι μια χαρά».

Άλλωστε όπως είπε ��αι ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον οποίο συνομίλησε η Ελένη Μενεγάκη στις 06:00 το πρωί της Δευτέρας, «είναι τόσο ήρεμη, τόσο γλυκιά, τόσο ευτυχισμένη… είναι πάρα πολύ συγκινημένη. Το βιώνει απόλυτα αυτό, σαν να είναι η πρώτη της γέννα! Ζήσαμε αυτή την εγκυμοσύνη από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα. Νομίζω αυτό που ζει τώρα είναι η καλύτερη κατάληξη που θα μπορούσε να έχει! Και ο Μάκης που είναι πάντα διακριτικά δίπλα της, την λατρεύει, την στηρίζει σε όλα και περίμενε πως και πως αυτό το παιδάκι. Του είπα “Μάκη συμβουλές για αγόρια μπορώ να δώσω. Για κορίτσια δεν έχω ακόμα, αλλά θα κάνω ο,τι μπορώ”. Και οι δυο τους είναι τρισευτυχισμένοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top