Απολύθηκε ο παρουσιαστής του «Τοp Gear» από το BBC!

Tι θα γίνει με την εκπομπή μετά την απομάκρυνση του Τζέρεμι Κλάρκσον

Απολύθηκε ο παρουσιαστής του «Τοp Gear» από το BBC!

​Παρελθόν αποτελεί ο Τζέρεμι Κλάρκσον από το BBC, καθώς το κανάλι αποφάσισε να τον απολύσει, αφού πρώτα τον έθεσε σε διαθεσιμότητα μετά από καβγά και παρά το πρωτοφανές «κύμα» υποστήριξης από τηλεθεατές της εκπομπής «Top Gear».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Κλάρσκον τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 10 Μαρτίου, λόγω έρευνας σχετικά με επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και έναν παραγωγό του βρετανικού καναλιού, ενώ πάνω από 1 εκατομμύριο φανατικοί θαυμαστές της εκπομπής υπέγραψαν διαδικτυακά για την παραμονή του στο BBC.

«Μετά από διένεξη με παραγωγό του BBC, ο Τζέρεμι Κλάρκσον τέθηκε σε διαθεσιμότητα, λόγω επικείμενης έρευνας. Κανείς άλλος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα», ανέφερε τότε το κανάλι. Δημ��σιεύματα του βρετανικού Τύπου υποστηρίζουν ότι ο παρουσιαστής είδε την πόρτα της εξόδου καθώς… χτύπησε τον βοηθό του επειδή άργησε να του φέρει φαγητό, ενώ η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί ότι το «Top Gear» δεν θα συνεχιστεί. Στο μεταξύ, υψηλόβαθμο στέλεχος του BBC δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Κλάρκσον να επιστρέψει στο μέλλον, ωστόσο, πρόσθεσε με νόημα πως «για την ώρα, ισχύει η απόλυσή του»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top