Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε ΤΕΛΟΣ στις φήμες ότι έγινε ξανά μητέρα με ένα... tweet

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε η παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε ΤΕΛΟΣ στις φήμες ότι έγινε ξανά μητέρα με ένα... tweet

Με ένα... tweet απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στις φήμες που την ήθελαν να γέννησε το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για τις ευχές σας αλλά δεν έχω γεννήσει ακόμα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας»

MENEGAKH.jpg

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, εδώ και λίγη ώρα επικρατούσε "σούσουρο" στο Διαδίκτυο, καθώς φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο μαιευτήριο για να γεννήσει, με πολλά δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ακόμα πως έγινε ήδη μητέρα για τέταρτη φορά!

Το star.gr φυσικά δεν έπεσε στην "παγίδα" του διαδικτύου όπως έκαναν άλλα sites, μένοντας πιστό στην αρχή του να μεταδίδει έγκυρες και διασταυρωμένες ειδήσεις.

Αφορμή για τις φήμες, όπως σας ενημερώσαμε, στάθηκε η απουσία της Ελένης από την εκπομπή το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, ενώ αργότερα πλήθος δημοσιογράφων και φωτογράφων έστησαν... καραούλι στο ΙΑΣΩ προκειμένου να μάθουν περισσότερα.

Πάντως, η παρουσιάστρια αναμένεται να γεννήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια on air, από την ερχόμενη Δευτέρα δεν θα είναι στο πλατό της εκπομπής της.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top