Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη η σημερινή εκπομπή! «Μας την έκανε με λόγο!» λένε οι συνεργάτες της

ΔΕΙΤΕ τι είπαν στην έναρξη για την απουσία της παρουσιάστριας-Μέχρι τ΄αυτιά έφταναν τα χαμόγελά τους

Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη η σημερινή εκπομπή! «Μας την έκανε με λόγο!» λένε οι συνεργάτες της

​Εκτός εκπομπής βρίσκεται σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, αναμένεται να γεννήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας το τέταρτο παιδί της!

Οι συνεργάτες της κάθισαν «στο πόδι» της Ελένης, και φρόντισαν να ενημερώσουν τους τηλεθεατές για την απουσία της παρουσιάστριας, λέγοντας πως δεν οφείλεται στην αργία της 25ης Μαρτίου, αλλά σε άλλο… λόγο!

«Η Ελένη είναι σπίτι της, μας παρακολουθεί και ξεκουράζεται. Σπάνιο αυτό για αργίες, αλλά αυτή τη φορά μας την έκανε! Μας την έκανε με λόγο…!» είπαν από κοινού Γρηγόρης Γκουντάρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Λέτε η παρουσιάστρια να μπήκε στο μαιευτήριο; Δεν αποκλείεται καθόλου, αν σκεφτεί κανείς ότι η χθεσινή της εκπομπή ήταν κάτι σαν… «αποχαιρετηστήρια», αφού μεταξύ άλλων είπε στον κόσμο που την βλέπει ότι 100% την επόμενη εβδομάδα δεν θα είναι εκεί.

Αυτό που διακρίναμε πάντως, ήταν τα σημερινά χαμόγελα των συνεργατών της που έφταναν μέχρι τ’ αυτιά, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς, πως ο λόγος μπορεί να είναι και ο πελαργός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top