Η συγκίνηση της Μελίνας Ασλανίδου όταν αναφέρθηκε σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που έζησε

«Η απώλεια δεν ξεπερνιέται. Μαθαίνεις να ζεις μ΄αυτό»

Η συγκίνηση της Μελίνας Ασλανίδου όταν αναφέρθηκε σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που έζησε

​Με δυσκολία κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μελίνα Ασλανίδου, όταν αναφέρθηκε σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που έζησε.

Η τραγουδίστρια και κριτής του «Voice 2», προσπάθησε να εξομολογηθεί δημόσια, κάτι που δεν είχε πει ποτέ στο παρελθόν. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και το σταμάτησε εκεί, χωρίς να διευκρινίσει περί τίνος επρόκειτο. Το μόνο που αρκέστηκε να αναφέρει ήταν θέμα υγείας και απώλειας:

«Είναι κάτι που δεν έχω πει δημοσίως ποτέ, και ήθελα πάντα να το κρατήσω πίσω από τα φώτα. Έχουμε περάσει και δυσκολίες σαν οικογένεια…Αυτό που θέλω να βγάλω σαν εικόνα, είναι ότι όσες δυσκολίες μπορεί να ζουν καθημερινά οι άνθρωποι, η ζωή μου εμένα μου έδειξε πως ο,τι και να συμβαίνει πρέπει να βρίσκεις πάντα το κέντρο σου, και να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ γιατί τελικά ο θεός βλέπει κάτι παραπάνω από εμάς», προσθέτοντας πως:

«Η απώλεια δεν ξεπερνιέται. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό, δεν είναι καθόλου εύκολο και με τα χρόνια αυτό λειαίνει. Η ζωή είναι ένα μάθημα. Κάποια στιγμή όλοι θα βρεθούμε στην ίδια θέση. Όλοι είμαστε περαστικοί από εδώ».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι στυλοβάτης της στην ζωή είναι η μητέρα της:

«Είναι μια απίστευτη γυναίκα. Το άτομο δεν υπάρχει… είναι θεά! Έχει πάρα πολύ χιούμορ. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει αρκετά δύσκολα. Αυτό που θαυμάζω στην μητέρα μου, είναι ότι εκεί που όλα καταρρέουν, θα πει κάτι και θα σκάσουμε στα γέλια! Τα γειώνει όλα! Ξεπερνάμε τις πιο μεγάλες δυσκολίες με πολύ χιούμορ. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα η μητέρα μου. Είναι θεά. Είναι ο στυλοβάτης μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top