Φήμες ότι η Ναταλία Γερμανού φλερτάρει με νέο άνδρα μετά τον χωρισμό από τον Μάνο Ιωάννου

Γιώργος Λιάγκας: «Στις εννιά του μακαρίτη άλλον βάζει μες στο σπίτι. Τα κόλυβα του Μάνου είναι ακώμα νωπά!»

Βαλέρια Χοψονίδου ο Μάνος Ιωάννου; Νέο φλέρτ με 40χρονο επιχειρηματία η Ναταλία Γερμανού μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Μάνο Ιωάννου.

Τάδε έφη τουλάχιστον η Σάσα Σταμάτη η οποία έδωσε την είδηση «στον αέρα», λέγοντας πως κάτι… «παίζει» με την παρουσιάστρια και τον 40χρονο.

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την γνώμη του για την Γερμανού, βγάζοντας το… πόρισμα:

«Πότε πρόλαβαν και χώρισαν οι δυο τους; Εδώ είναι μια ζήλια, κανείς δεν τα έχει με κανέναν και το κάνουν για να ζηλέψει ο ένας τον άλλον!Οι σχέσεις είναι σχέσεις του… μην πω ποιου!»

Μάλιστα… επιχειρηματολόγησε κιόλας, λέγοντας:

«Ο ένας είναι πιτσιρικάς και έχει την ορμή των νιάτων του. Αυτή εδώ (εννοώντας την Ναταλία) είναι μια ώριμη και σοβαρή κατ΄εμέ γυναίκα. Δεν νομίζω ότι παιδιαρίζει και πηγαίνει από τον έναν στον άλλον. Μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ και να πηγαίνουν για ένα φαγητό, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει σχέση! Δεν είναι το ζητούμενο αν κάνει σεξ ή όχι. Σεξ μπορείς να κάνεις και χωρίς να έχεις σχέση», προσθέτοντας πως δεν θεωρεί ότι η Ναταλία με το που δέχτηκε το φλερτ «έπεσε» κατευθείαν:

«Παρότι ξέρουμε τις σχέσεις της, δεν είναι το κοριτσάκι που κάθε μέρα θα πάει να κάνει ένα one night stand. Την έχω για σοβαρή και ψηλά στην εκτίμηση μου. Δεν μπορείς να βγεις σε μια σχέση και μετά τόσο γρήγορα να βγεις με άλλον. Η σοβαρότητα θέλει έναν χρόνο. Εδώ ακόμα είναι αυτό που λέμε στις εννιά του μακαρίτη άλλον βάζει μέσα στο σπίτι. Τα κόλυβα του Μάνου Ιωάννου είναι ακόμα νωπά!»

Αν διαβάζει star.gr πάντως η Ναταλία, να την ενημερώσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας σε περίπτωση που ισχύει το φλερτ δεν… συμφωνεί, καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά πάνω απ΄όλα την… εκτιμά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top