Χαμός στο πρωινό ΑΝΤ1 με Παπαδάκη-Γεωργιάδη: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! ΔΕΙΤΕ VIDEO

Άδωνις: «Να γλύφεις τον Τσίπρα θέλεις;»-Παπαδάκης: «Ο τελευταίος που θα με κρίνει είναι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής»

​Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο πρωινό του ΑΝΤ1, όπου κουβέντα στην κουβέντα, Γιώργος Παπαδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Άδωνις σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαδάκη, προσπάθησε να κατευθύνει την κουβέντα εκεί που ο ίδιος ήθελε, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να πει σε έντονο ύφος:

«Την συζήτηση θα την κατευθύνω εγώ. Εκνευρίζουμε τον κόσμο εθνική ημέρα, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η κουβέντα με αυτόν τον τρόπο. Τα θέματα θα μπαίνουν από την εκπομπή, εάν κάποιος διαφωνεί με το περιεχόμενο της εκπομπής μπορεί να αποχωρήσει. Αλλά δεν μπορεί ο καθένας να έρχεται εδώ με βάση αυτά που έχει δώσει στο Twitter ή στον προηγούμενο ραδιοφωνικό σταθμό, θέλοντας να τα αναπαράγει κι εδώ».

«Για μένα το λέτε αυτό;» του ανταπάντησε ο Άδωνις, με τον Παπαδάκη να του εξηγεί: «Θέλετε σώνει και καλά να μιλήσουμε για τον Παρασκευόπουλο».

Αυτό έκανε έξαλλο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και αρχισε να φωνάζει:

«Δεν μπορώ εγώ να σχολιάσω το ταξίδι Τσίπρα ότι είπε ψέματα ο Πρωθυπουργός; Θα μου το απαγορέψετε; Μου το απαγορεύετε; Γεια σας! Τι είστε εσείς; Να γλύφεις τον Τσίπρα θέλεις; Αυτό μου λες τώρα;»

Αυτό ήταν. Έξ��λλος ο Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να φωνάζει επίσης, λέγοντας:

«Μην σηκωθώ όρθιος ε; Μην σηκωθώ όρθιος!(και σηκώνεται) Πάρτο πίσω! Κατ��λαβες τι σου είπα; Ότι την θεματολογία την καθορίζω εγώ!»

«Έχουμε δημοκρατία και θα λέω ο,τι θέλω. Θα κάτσω κάτω και εσύ θα το πάρεις πίσω αυτό που είπες» του είπε ο Άδωνις, με τον Παπαδάκη να δίνει την χαριστική βολή:

«Ο τελευταίος που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο είσαι εσύ. Ο υβριστής του σημερινού προέδρου της δημοκρατίας με τον χειρότερο τρόπο και ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής, δεν μπορεί να μιλά για δημοσιογράφο που δεν μπορεί να πιάσει στο στόμα του».

Τότε ο Γεωργιάδης άρχισε να βγάζει τα ακουστικά για να φύγει από την εκπομπή, λέγοντας πως ήταν προσ��λητικό αυτό που είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον παρουσιαστή να ρίχνει διαφημίσεις.

Μετά τις διαφημίσεις πάντως οι δυο άντρες τα βρήκαν, με τον Γιώργο Παπαδάκη να εξηγεί πως:

«Υπήρξε μια ένταση και πάνω στις διαφημίσεις μιλήσαμε ψύχραιμα για να συνεχίσουμε ομαλά την εκπομπή. Εγώ δεν υπήρξα γλύφτης κανενός. Ούτε του Κυριακού!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top