ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η σειρά «The Big Bang Theory» στο Star με τον 8ο κύκλο

Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 16:40

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η σειρά «The Big Bang Theory» στο Star με τον 8ο κύκλο

H αγαπημένη κωμική σειρά «The Big Bang Theory» συνεχίζεται με τον 8ο κύκλο επεισοδίων μόνο στο Star!

Η πιο ταιριαστή - αταίριαστη παρέα συνεχίζει να μας χαρίζει γέλιο…αστρονομικών διαστάσεων! Σε αυτόν τον κύκλο όλα αλλάζουν… και όλα ίδια μένουν!

O 8ος κύκλος της σειράς επιβεβαιώθηκε στις 12 Μαρτίου 2014 μετά από μια νέα τριετή συμφωνία με το δίκτυο CBS, η οποία ανανέωσε τη σειρά μέχρι τη ��έκατη σεζόν, γεγονός που σημαίνει ότι η σειρά θα προβάλλεται τουλάχιστον μέχρι το 2017!

280314152128_8313 (1).jpg
Η πρεμιέρα της 8ης σεζόν έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου 2014 στις ΗΠΑ. Στις 4 Αυγούστου 2014, οι πρωταγωνιστές Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κάλεϊ Κουόκο, υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο με αμοιβή ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο! Οι Σάιμον Χέλμπεργκ και Κούναλ Ναγιάρ υπέγραψαν αντίστοιχα συμβόλαια για περίπου 750.000 δολάρια αμοιβή ανά επεισόδιο.

Στις 12 Νοεμβρίου του 2014, η ηθοποιός Κάρολ Αν Σούσι, που έπαιξε το ρόλο της κας Γουόλοβιτς, της μητέρας του Χάουαρντ, πέθανε μετά από μια σύντομη μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου. Τον Ιανουάριο του 2015, ανακοινώθηκε ότι ο χαρακτήρας της Ντέμπι Γουόλοβιτς δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό αλλά θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία στο 15o επεισόδιο με τίτλο "The Comic Book Store Regenaration ", όπου ο «Χάουαρντ» θα πενθήσει το χαμό της μητέρας του.

THE BIG BANG THEORY 8ος κύκλος - 4.jpg
Στο 7ο επεισόδιο του κύκλου εμφανίζεται στο ρόλο του δρ. Όλιβερ Λόρβις, ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

O 8ος κύκλος είναι παραγωγής 2014 – 2015 και αποτελείται από 24 επεισόδια. Στις ΗΠΑ ο κύκλος αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαϊου.

THE BIG BANG THEORY 8ος κύκλος - 3.jpg
Στον 8ο κύκλο της σειράς όλα αλλάζουν και όλα ίδια μένουν! Ο Σέλντον επιστρέφει δριμύτερος, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του να μείνει σε άλλη πολιτεία. Η Πένι και ο Λέοναρντ λάμπουν από ευτυχία, μετά τον αρραβώνα τους και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Η ολοκληρωτική αλλαγή του στυλ της Πένι, ενοχλεί ιδιαίτερα τον Σέλντον, ο οποίος δεν αντέχει τις αλλαγές και δεν σταματάει να γκρινιάζει. Η Πένι ψάχνει για μια σοβαρή δουλειά, τα αγόρια σκέφτονται να επενδύσουν στο κατάστημα με τα κόμικς, τα κορίτσια κάνουν ένα τρελό ταξίδι στο Λας Βέγκας! Ο Ραζ ανακαλύπτει ότι οι γονείς του έχουν χωρίσει, η Μπερναντέτ τι πραγματικά σκέφτονται για εκείνη οι συνάδελφοί της ενώ ο Χάουαρντ αποχαιρετάει τη μητέρα του. Τα αγόρια γίνονται δέκτες διαδικτυακού εκφοβισμού ενώ τα κορίτσια έρχονται αντιμέτωπα με το αμαρτωλό παρελθόν τους…

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κάλι Κουόκο, Σάιμον Χέλμπεργκ, Μελίσα Ροντς, Κουνάλ Ναϊγιάρ, Μαΐμ Μπιάλικ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top