Όλγα Τρέμη και Σία Κοσιώνη αποκαλύπτουν πότε έκαναν «επανάσταση» σε δελτίο τους!

Γιατί η Όλγα Τρέμη ευχαρίστησε την Μάρα Ζαχαρέα και την Μαρία Χούκλη

Όλγα Τρέμη και Σία Κοσιώνη αποκαλύπτουν πότε έκαναν «επανάσταση» σε δελτίο τους!

Για την εμπειρία του να λες καθημερινά τις ειδήσεις, την μεταξύ τους σχέση, αλλά και το πότε έκαναν «επανάσταση» στα δελτία των καναλιών τους, μίλησαν η Όλγα Τρέμη και η Σία Κοσιώνη!

Η φιλία των δύο κυριών «χτίστηκε» κατά την διάρκεια του debate των πολιτικών αρχηγών το 2009: «η Όλγα μου φέρθηκε σχεδόν μητρικά. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση που είχε ολίγον θράσος σε έναν πολιτικό αρχηγό που είχε μεγάλη άνεση στο να απαντάει επίσης με θράσος. Η Όλγα ανησύχησε πως εκείνος μπορεί να μου απαντούσε με προσβλητικό τρόπο», λέει η Σία και η Όλγα συμπληρώνει «της είπα απλά να έχει τον νου της… Έτυχε να καθίσουμε δίπλα δίπλα. “Να σου δώσω το στυλό μου που ταιριάζει με αυτά που φοράς;”, με ρώτησε η Σία. Και αυτό είχε σημασία! Όχι για το σετάρισμα, αλλά για το “ευχαριστώ”».

«Η ώρα του δελτίου είναι η πιο εύκολη φάση της ημέρας! Είναι η στιγμή της κάθαρσης. Ό,τι κάναμε, κάναμε, όλα είναι έτοιμα, πάμε να τα πούμε», λέει η Σία και η Όλγα συμφωνεί, προσθέτοντας: «ναι, πίσω από την κάμερα υπάρχει μια μακρά προετοιμασία, μια αντιπαράθεση ιδεών και απόψεων, συχνά με μεγάλη ένταση. Αυτό που ετοιμάζεται πριν, σερβίρεται μετά!».

Σχολιάζοντας τον μύθο που λέει ότι «οι ανκοργουίμεν αλληλοκαταβροχθίζονται», η κα Τρέμη δεν διστάζει να ευχαριστήσει δημόσια την Μάρα Ζαχαρέα και την Μαρία Χούκλη.

«Λυπάμαι που καταρρίπτεται ο μύθος. Ίσως αυτό το στερεότυπο να είναι πολύ ελκυστικό, αλλά δεν ισχύει. Με συγκίνησε πολύ το γεγονός ότι όταν επανήλθα στο δελτίο του Mega και οι τρεις κυρίες των άλλων δελτίων, η Μάρα (σσ Ζαχαρέα), η Μαρία (σσ Χούκλη) και η Σία μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά η κα Τρέμη.

Σε ερώτηση αν μετά από τόσα χρόνια στην παρουσίαση επέρχεται μια ανοσία, η παρουσιάστρια του Mega αναφέρει: «όχι, το συναισθηματικό κομμάτι ποτέ δεν αλλάζει. Απλώς, μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι με άλλον τρόπο. Βέβαια, για να το φτάσεις εκεί, θέλει πολλά χαστούκια! Όπως τότε που είχα σπάσει το χέρι μου και δεν πήγ�� μια μέρα στο δελτίο, άρα… απελύθην! Μπορούσα να πάω στο δελτίο αλλά είχα πει στον εαυτό μου “ρε παιδί μου, θα σου χαριστώ σήμερα”». Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του Σκάι λέει: «οι τηλεθεατές θεωρούν ότι εμείς που μπαίνουμε καθημερινά στα σπίτια τους, ξέρετε, δεν έχουμε δέρμα, αίμα, συναίσθημα… Είναι χρήσιμο να αντιληφθούν ότι είμαστε κανονικοί άνθρωποι. Και ότι πολλά από τα γεγονότα που εκφωνούμε τα πάμε σπίτι μας το βράδυ. Προχθές που πέταξε ο άλλος το μωρό από το μπαλκόνι, εγώ ήμουν άρρωστη όλη μέρα! Ή όλη αυτή την πολιτικοοικονομική ταραχή… Και όμως, σε αντιμετωπίζουν συχνά σαν να είσαι μια πέτρα, ένας βράχος».

«Υπήρξαν περίοδοι ακραίου λαϊκισμού, όπου το Mega συνειδητά έκανε πρώτο θέμα κάτι που ήξερε ότι δεν θα έχει αύριο μια θεαματική αποτύπωση στην τηλεθέαση. Δεν μπορείς να είσαι έρμαιο του τι πουλάει. Διότι δεν είναι μόνο το σήμερα που πρέπει να υπάρχει, είναι και η στρατηγική, να μπορέσεις να λειτουργήσεις και στο αύριο. Δηλαδή, τι προφίλ θέλω να διαμορφώσω και πώς θέλω σε βάθος χρόνου να αναδείξω κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά, όχι με την έννοια της καλύτερης ποιότητας, που θα δώσουν εκείνη τη δυναμική για την πρωτιά», επισημαίνει η Όλγα όταν την ρωτούν αν έχει κάνει την μικρή της επανάσταση στο δελτίο, ενώ η Σία αναφέρει: «κι εμείς υπολογίζουμε αυτό που πουλάει. Ωστόσο, με δική μου παρέμβαση, αλλά και άλλων συναδέλφων, έχουμε αποφασίσει να θυσιάσουμε κάτι που είναι “σέξι” δημοσιογραφικά, γιατί θεωρούμε ότι δεν είναι ηθικό ή δεν εξυπηρετεί τη μακροπρόθεσμη στρατηγική».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top