Νανά Παλαιτσάκη: «έχω μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό. Πάω κάθε μήνα στο νοσοκομείο»

Τι εξομολογήθηκε για την σπάνια ασθένειά της

«Όταν πας κάθε μήνα στο νοσοκομείο τρως ένα χαστούκι που σε επαναφέρει στο τί σημαίνει να μην θεωρείς τίποτα αυτονόητο στη ζωή σου», εξομολογήθηκε η Νανά Παλαιτσάκη και μίλησε για το σπάνιο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό: «μου λένε ξαφνικά "Κυρία μου έχετε μια μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό". Ε, τι παθαίνεις όταν το ακούς; Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να διαχειριστείς. Περνάς τα στάδια της διαχείρισης του σοκ. Πιστεύω αυτό που είχε πει ο Ιπποκράτης: "οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, αυτοκτονούν". Δηλαδή, επιλέγουμε τη νόσο από την οποία θα πεθάνουμε. Τα πάντα μπορούμε να τα θεραπεύσουμε με τον τρόπο τον οποίο σκεφτόμαστε. Όταν αλλάζει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, αλλάζουν οι άλλοι, αλλάζουμε κι εμείς. Αυτή είναι η γιατρειά».

«Πρέπει να πηγαίνω κάθε μήνα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρουμε αν θα θεραπευτεί, παρακολουθούμε την πορεία της. Είναι κάτι πολύ σπάνιο. Δεν είναι νόσημα από αυτά τα καθημερινά, δεν είναι καρκίνος. Είναι πάρα πολύ εξειδικευμένο, πάρα πολύ σπάνιο. Δεν έχω φόβο πια, δεν φοβάμαι τίποτα», κατέληξε η ίδια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Νανά Παλαιτσάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top