Απειλές σε Ελληνίδα παρουσιάστρια - «είναι οδυνηρό να ακούς καθημερινά πως πρέπει να πεθάνεις»

Πήγε στην Αστυνομία μετά από ρατσιστική επίθεση

Απειλές σε Ελληνίδα παρουσιάστρια - «είναι οδυνηρό να ακούς καθημερινά πως πρέπει να πεθάνεις»

​Ρατσιστική επίθεση από μέλη σουηδικών ακροδεξιών οργανώσεων, που απείλησαν ακόμα και τη ζωή της, δέχθηκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία κάνει καριέρα εδώ και αρκετά χρόνια στη σκανδιναβική χώρα!

«Είναι οδυνηρό να ακούς καθημερινά πως πρέπει να πεθάνεις!», τονίζει η παρουσιάστρια και εξιστορεί, με δηλώσεις στην εφημερίδα «Aγορά», τι ακριβώς συνέβη. «Την τελευταία εβδομάδα, όπου συντόνιζα τις εκπομπές μου κανονικά, έγραφα τα άρθρα μου και παρουσίαζα τις εκπομπές μου, πήραμε “φωτιά”. Ήταν προφανώς μια οργανωμένη καμπάνια μίσους και κάποια πράγματα τα δημοσίευσα στο blog μου», αναφέρει.

Μάλιστα, στο Twitter δημιουργήθηκε hashtag (ετικέτα), το #vibackaralexandra, όπου αναρτήθηκαν δεκάδες απειλητικά μηνύματα!

«Απευθύνθηκα στην αστυνομία, η οποία δεν μπορεί να βοηθήσει γιατί δεν βρίσκουν το διαδικτυακό τους στίγμα… Δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Η αστυνομία γνωρίζει τα πάντα. Απλά, προσέχω όσο μπορώ!», συνεχίζει η Αλεξάνδρα και καταλήγει: «τώρα λείπω στο εξωτερικό για δουλειά, αλλά θα επιστρέψω στην Σουηδία, γιατί δεν μπορώ να αφήσω μια μειονότητα ρατσιστών και φασιστών να κερδίσουν και να περιορίσουν την ελευθερία λόγου και την ελεύθερη έκφραση!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top