Από 21:00 έως 24:00 καθημερινά το νέο πρόγραμμα του webtv του star.gr

Από 21:00 έως 24:00 καθημερινά το νέο πρόγραμμα του webtv του star.gr

Η αλλαγή της ώρας προβολής των εκπομπών του web tv του star.gr από τη Δευτέρα, δεν αλλάζει τις αγαπημένες συνήθειες των διαδικτυακών τηλεθεατών. Νέες εκπομπές με θέμα το ιντερνετικ;o gaming, την ζωή των φοιτητών και το lifestyle, προστίθενται στο πρόγραμμα του web, στο οποίο φυσικά συνεχίζουν οι πετυχημένες εκπομπές που ήδη έχουν το δικό τους κοινό.

Στο στοίχημα οι επιτυχίες συνεχίζονται αφού μέσα στην εβδομάδα σε δυο ειδικές κάρτες ο Θοδωρής Ζαρμακούπης είχε πετυχημένες προβλέψεις που έδωσαν στην μια 10 φορές τα λεφτά μας και στην άλλη 13, ενώ και την Παρασκευή οι τρεις στις 4 ισοπαλίες που επαληθεύθηκαν με την τέταρτη στο παιχνίδι Νιμ - Τουρ να σπάει στις καθυστερήσεις, έδωσαν πάλι πολύ καλά κέρδη.

Η εκπομπή Mubet Show για το στοίχημα θα μεταδίδεται πλέον κάθε Τρίτη βραδύ στις 11 και κάθε Παρασκευή στις εννέα, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος να ενημερώνονται περιληπτικά με ειδική ενότητα για τις προβλέψεις κάθε Τρίτη και Παρασκευή από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star που θα αρχίζει στις 4.

Οι σημαντικές πληροφορίες για κάθε είδους θέμα δεν λείπουν φυσικά και από άλλες εκπομπές που σας φέρνουν πιο κοντά σε όλες τις εξελίξεις όπως για παράδειγμα η εκπομπή για την τεχνολογία του Κώστα Βλαχάκη που σας ενημερώνει για την έλευση όλων των νέων προϊόντων.

Αυτοκίνητο, συμβουλές για την μαμά και το παιδί, πληροφορίες για τα κατοικίδια μας, μαχητικά σπορ, απορίες για ιατρικά θέματα, ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας και φυσικά γυμναστική για όλους, συνεχίζουν να καλύπτουν όλο το πρόγραμμα του web tv.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top