Η Μαρία Μενούνος είναι συντετριμμένη με το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Δείτε τι ανέβασε στο Facebook

«Είμαι συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου ενός ακόμα ανθρώπου από bullying. Αυτή η πανέμορφη ψυχή, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από την Ελλάδα βασανίστηκε μέχρι που έκοψε το νήμα της ζωής του. Η ιστορία είναι βάρβαρη. Πότε θα σταματήσει αυτό; Ο κάθε ένας από εμάς που ξέρει κάποιον ο οποίος έχει πέσει θύμα bullying, ας του σταθεί και ας τον βοηθήσει να απευθυνθεί σε κάποια αρχή. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να το σταματήσουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη Βαγγέλη Γιακουμάκη» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Μαρία Μενούνος εμφανώς συγκλονισμένη από την υπόθεση του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Οι φαν της, μεταξύ των οποίων και ομογενείς Έλληνες έσπευσαν να σχολιάσουν, να κάνουν like στην ανάρτησή της αλλά και να την κοινοποιήσουν. Tα «like» έχουν ξεπεράσει τα 3.000, τα σχόλια τα 260 και οι κοινοποιήσεις τις 375.

Να μερικά από τα σχόλια των φαν της:

«he's so good looking...??? Its incomprehensible how cruel people are... I get bullied every single day. (είναι τόσο όμορφος. Είναι αδιανόητο πόσο βίαιοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι. Μου κάνουν bullying καθημερινά)»

«Another great reason you're one of my idols. RIP beautiful soul. Gone too fast (Άλλος ένας λόγος για τον οποίο είσαι ένα από τα είδωλά μου. Έφυγε πολύ νωρίς….)»

«what a shame bullies need to pay a serious price for their actions. (Ντροπή σε όσους κάνουν bullying, Πρέπει να πληρώσουν ακριβά για τις πράξεις τους)»

«What a handsome Greek boy. It needs to stop. People need to raise their children better. It all starts in their homes. My kids would NEVER treat anyone like that. And if I ever found out they fid, I'd call the police myself. (Πόσο όμορφος Έλληνας! Αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι γονείς πρέπει να αναθρέφουν τα παιδιά τους καλύτερα. Όλα ξεκινούν από τα σπίτια τους. Τα παιδιά μου δεν θα συμπεριφέρονταν ποτέ έτσι σε κάποιον. Και αν καταλάβαινα κάτι θα καλούσα την αστυνομία)»

«Μπράβο Μαρία I'm very happy that you brought this tragic story to the American media hopefully this type of tragedy ceases.R.I.P Βαγγέλης Γιακουμάκης (Μπράβο Μαρία. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφερες στα αμερικανικά μέσα αυτή την τραγική ιστορία. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το είδος της τραγωδίας θα σταματήσει. Αναπαύσου εν ειρήνη Βαγγέλης Γιακουμάκης )»

μενουνοσ 1.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top