Ακατάλληλη η σκηνή που «κόπηκε» από την «Εθνική Ελλάδος» - τι απαντά ο Καπουτζίδης

Συνεχίζεται ο ντόρος για την σειρά

​Την απάντησή της για το «κόψιμο» σκηνής από την «Εθνική Ελλάδος», που εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έδωσε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε συνέντευξή του, δεν έκρυψε την δυσφορία του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η επίμαχη σκηνή δείχνει τον προπονητή Χρήστο Μελίτη, που υποδύεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματός του, όπου άγνωστοι έχουν χαράξει ένα ανδρικό γεννητικό μόριο και μία βρισιά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

100315171057_7523.jpg

Σε ανακοίνωσή της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου τονίζει ότι εφαρμόζει πλήρως την Νομοθεσία, πλήρως εναρμονισμένη με τις σχετικές κοινοτικές Οδηγίες, ενώ απορρίπτει τα περί λογοκρισίας και επιρρίπτει ευθύνες στο κανάλι.

«Η Αρχή σε καμία περίπτωση δεν ασκεί λογοκρισία και δεν παρεμβαίνει προληπτικά στο έργο και στις αποφάσεις των ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών, όπως δεν παρενέβη και ούτε είχε οποιανδήποτε ανάμειξη στην απόφαση του τηλεοπτικού οργανισμού MEGA για αφαίρεση της υπό συζήτηση σκηνής… Ως εκ τούτου, όταν ένα πρόγραμμα περιλαμβάνει σκηνή ή σκηνές ακατάλληλες για ανήλικους, οι τηλεοπτικοί οργανισμοί έχουν την επιλογή να κρίνουν και να αποφασίσουν κατά πόσο θα το μεταδώσουν εντός οικογενειακής ζώνης, εφόσο�� έχουν προβεί στις αναγκαίες ρυθμίσεις, ή εκτός οικογενειακής ζώνης, χωρίς οποιεσδήποτε τροποποιήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου, δεν κρύβει το παράπονό του. «Είμαι άνθρωπος που έχω ηθικές αρχές, έχω αγάπη μέσα μου. Ό,τι γράφω, ακόμα και να είναι σκληρό, δεν το γράφω για να προσβάλω κάποιον. Θα ήθελα, λοιπόν, να με εμπιστευθεί το κυπριακό κοινό και να ακούσει την ιστορία μου. Ολόκληρη», αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top