Τη Δευτέρα έρχεται στο Star ο νέος «TΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»

Τα χρώματα και η μουσική κάνουν την ατμόσφαιρα μοναδική!

Τη Δευτέρα έρχεται στο Star ο νέος «TΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»

​Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Από την προσεχή Δευτέρα, 23 Μαρτίου, και κάθε μέρα, στις 18:50, έρχεται ο «Τροχός Της Τύχης» στο Star, με παρουσιαστές τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης όλο καμάρι έδειξε στην κάμερα του Star το αμάξι που κάθε μέρα θα διεκδικεί ένας παίχτης. Επίσης, τα χρήματα που μπορεί να κερδίσει κάποιος καθημερινά φτάνουν έως και τις 7.000 ευρώ.

«Νομίζω ότι είναι τα μεγαλύτερα ποσά που δίνει αυτή τη στιγμή ένα τηλεπαιχνίδι και το κάνουμε χαμογελώντας και διασκεδάζοντας! Πραγματικά, είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό μου έχει συμβεί σε δουλειά!», πρόσθεσε.

«Υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να πετύχει μια φέτα δώρων και εκεί είναι το μυστικό να δούμε πόσο άπληστοι είναι οι παίκτες μας. Πρέπει μέχρι 600 ευρώ να διαλέξουν ό,τι δώρα υπάρχουν μπροστά τους. Σκέψου όμως πόσο δύσκολο είναι να διαλέξεις δώρα, που δεν ξέρεις πόσο κοστίζουν και να σου πω εγώ “μέχρι 600 ευρώ.” Αν αυτά που θα διαλέξεις κοστίζουν 601 ευρώ, τα έχασες» σημειώνει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Εν τω μεταξύ, το εντυπωσιακό πλατό τραβάει τα βλέμματα. Τα χρώματα και η μουσική κάνουν την ατμόσφαιρα μοναδική!

Την ίδια ώρα, η Τζούλια Νόβα ανεβάζει την θερμοκρασία βοηθώντας ταυτόχρονα και τους παίκτες.

Οι ανατροπές είναι πολλές μέχρι και το τέλος κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα είναι ο νικητής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top