Το μήνυμα του Ουγγαρέζου στον Λιάγκα-ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά!

Με αφορμή το "Ougachallenge"- BINTEO

Το μήνυμα του Ουγγαρέζου στον Λιάγκα-ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά!

Αφορμή για να μιλήσουν ξανά ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η Kωνσταντίνα παρά την αγωγή που έκανε στον παρουσιαστή, θέλησε να «ενώσει», έστω και τηλεοπτικά, τους πρώην φίλους και συνεργάτες, προκαλώντας έτσι τον Γιώργο Λιάγκα να πάει καλεσμένος στο «Ougachallenge».

Όπως αποκάλυψε ο Ουγγαρέζος, έστειλε μήνυμα στον Λιάγκα καθώς «όφειλε επαγγελματικά να μεταφέρει» την πρόκληση, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διάλεξε τον Γιώργο. Δεν θα το έκοβα από το μοντάζ. Σκέφτηκα ότι δεν γίνεται γιατί παίζουμε απέναντι, αλλά και ότι δεν θα ήθελα η συνάντησή μας να γίνει στις κάμερες. Από την άλλη όμως, οφείλω επαγγελματικά να του το μεταφέρω, όπως και έκανα», ανέφερε ο Δημήτρης.

Ωστόσο, τις περισσότερες αποκαλύψεις έκανε η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» της εκπομπής, τονίζοντας μάλιστα ότι ο πάγος ανάμεσά τους έσπασε!

«Επειδή τα λέμε όλα σ' αυτή την εκπομπή, όντως έστειλε μήνυμα. Το διάβασα κι εγώ αλλά δεν επιτρέπεται να σας πω. Του είπε: “Έγινε αυτό όπως ξέρεις και οφείλω να στο πω. Καταλαβαίνω ότι δε γίνεται”. Του είπε ότι είναι προτιμότερο να τα πουν αλλού, όχι με αφορμή την εκπομπή. Από ότι κατάλαβα θα βρεθούν. Είπαν πολλά και οι ατάκες είχαν και πλάκα. Εγώ αισθάνομαι ότι ο πάγος έσπασε και κρατάω ότι επαγγελματικά μπορεί να σταματάς αλλά κάποιες σχέσεις αν είναι δυνατόν μπορούν να συνεχίσουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top