O πατέρας της τηλεπερσόνας αλλάζει φύλο στα 65 του, κι εκείνη τον στηρίζει!

ΔΕΙΤΕ τι λέει η 19χρονη για την απόφαση του να γίνει από άνδρας… γυναίκα!

O πατέρας της τηλεπερσόνας αλλάζει φύλο στα 65 του, κι εκείνη τον στηρίζει!

​Στο πλευρό του πατέρα της ο οποίος αποφάσισε να γίνει γυναίκα στα 65 του χρόνια, είναι η Κένταλ Τζένερ.

Η 19χρονη ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, αναφερόμενη στην αλλαγή φύλου του Μπρους Τζένερ δήλωσε στο περιοδικό «Us Weekly»:

«Αγαπώ τον μπαμπά μου. Ήταν πάντα εκεί για εμένα και για τις αδερφές μου. Είναι ένας θαυμάσιος άνδρας, και δεν σημαίνει τίποτα για μένα που αποφάσισε να αλλάξει τώρα».

spl773650_001.jpgspl818412_001.jpg
Να σημειώσουμε, πως η Κένταλ Τζένερ είναι η πρώτη φορά που σπάει την σιωπή της, μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση ότι ο Μπρους Τζένερ αποφάσισε να κάνει μια τόσο δραματική αλλαγή.

Να σημειώσουμε πως ο Τζένερ είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος με την αλλαγή φύλου, ενώ άτομα που τον γνωρίζουν καλά, λένε πως τα τελευταία 50 χρόνια, ένιωθε περισσότερο γυναίκα παρά άνδρας.

spl762840_003.jpg
Παρ΄όλ΄αυτά, για όσους δεν το γνωρίζετε να σας ενημερώσουμε πως ο Μπρους Τζένερ έχει εξι παιδιά από τρεις διαφορετικούς γάμους:

Την Κένταλ και την Κάιλι Τζέ��ερ τις απέκτησε με την μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, Κιμ Τζένερ.

Έχει ακόμα δυο γιους, τον 33χρονο Μπράντον και τον 31χρονο Μπρόντι από την πρώην σύζυγό του Λίντα Τόμσον, καθώς και άλλα δυο παιδιά, την 34χρονη Κασάνδρα και τον 36χρονο Μπερτ από μια άλλη πρώην σύζυγό του, την Κρίστι Κρόουνοβερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top