«The Big Bang Theory»: Τι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο!

Συντονιστείτε στο Star στις 18:50

«The Big Bang Theory»: Τι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο!

​Σήμερα στις 18:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο τριπλό επεισόδιο, της καθημερινής σειράς «The Big Bang Theory».

TI ΘΑ ΔΟΥΜΕ

O Σέλντον, η Έιμι, ο Χάουαρντ και η Μπερναντέτ αποφασίζουν να περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Νάπα της Καλιφόρνια, γνωστή και ως «η πόλη του κρασιού». Παράλληλα, ο Λέοναρντ με την Πένι επισκέπτονται επειγόντως τον κτηνίατρο καθώς ο σκύλος του Ραζ καταβροχθίζει, κατά λάθος, μία σοκολάτα!

16 (1).jpg
Ένα καινούριο τραπέζι φαγητού, το οποίο ο Λέοναρντ μόλις αγόρασε, «προσφέρει» τροφή για σκέψη στον Σέλντον, ο οποίος αρχίζει να επανεκτιμά όλες τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή του. Παράλληλα, ο Χάουαρντ έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει πίσω στο διάστημα, η Μπερναντέτ όμως δεν είναι σίγουρη ότι μπορεί να αντέξει για μία ακόμα φορά την αγωνία και τη μοναξιά, οπότε είναι διστακτική στο να τον ενθαρρύνει να επιστρέψει στο διαστημικό σταθμό...

17 (1).jpg
Ο Χάουαρντ και ο Σέλντον έχουν μία έντονη διαμάχη και σε μία προσπάθεια ανακωχής, ο Χάουαρντ τον παίρνει μαζί του στα εργαστήρια της NASA, στο Χιούστον. Παράλληλα, η Πένι αρχίζει να μετανιώνει την απόφαση της να παραιτηθεί από το μαγαζί, που δούλευε ως σερβιτόρα, όταν τα καθημερινά και πρακτικά προβλήματα της ζωής «χτυπούν» την πόρτα της. Η Έιμι αποφασίζει να βοηθήσει τον Ραζ να βρει κοπέλα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top