Πέθανε στα 49 του ο δημοσιογράφος Θωμάς Δημητριάδης

Σήμερα η κηδεία του

Πέθανε στα 49 του ο δημοσιογράφος Θωμάς Δημητριάδης

​Σε ηλικία 49 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θωμάς Δημητριάδης, που επί σειρά ετών εργάστηκε σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και στην ΕΡΑ Κοζάνης μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο Θωμάς Δημητριάδης γεννήθηκε το 1965 στη Νεάπολη Κοζάνης. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πολύ γρήγορα, όμως, τον κέρδισε η δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε πιστά από το 1990. Ανήσυχος, μαχητικός, διεκδικητικός και δυναμικός, δεν δίστασε να δοκιμαστεί από νωρίς στον χώρο της ενημέρωσης, όπου αφήνει μεγάλο κενό.

Εργάστηκε σε περιοδικά, ημερήσιες εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς της Κοζάνης ως απλός ρεπόρτερ ή αρχισυντάκτης, ενώ από το 1996 εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Κοζάνης, του οποίου υπήρξε και προϊστάμενος, μέχρι και το λουκέρο στην ΕΡΤ, στις 11 Ιουνίου του 2013.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα, στις 15.30, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top