Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του

«Μη νομίζετε πως εμείς μπορούμε να δεχτούμε τον εκφοβισμό το δικό σας»

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του

Ταύρος μαινόμενος έγινε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που του έστειλαν τηλεθεατές της εκπομπής, και οι οποίοι, όπως ο ίδιος είπε, τον κατηγορούσαν πως φταίει εκείνος επειδή «κόλλησε η πληρωμή επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους».

«Υπάρχουν κάτι χυδαία και απαράδεκτα μηνύματα, τα οποία θα μπορούσαμε και να απαντήσουμε, και που αφορούν την επιδότηση πετρελαίου. Μας λέτε πουλημένους, ότι έχουμε άδεια -εγώ δεν έχω καμία άδεια-, ότι καλύπτε το σύστημα, κωλοσυριζαίοι, λαμόγια και τέτοια. Αυτή η εκπομπή όμως έβγαλε τον Αναπληρωτή Υπουργό ,τον κύριο Μάρδα, και εγώ σιχαίνομαι κάτι ανθρώπους σαν εσάς που περιμένετε από την τηλεόραση να σας λύσει τα προβλήματα.Ν α ξεσηκωθείτε και να πάτε έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, είτε ψηφίσατε Σύριζα, είτε δεν ψηφίσατε και να τους φωνάξετε και να τους πείτε πως δεν θα τους αφήσετε να μπούνε μέσα στο Υπουργείο αν δε σας δώσουν τα χρήματα. Εμείς επικοινωνήσαμε με τη γενική Γραμματεία Εσόδων εχθές το βράδυ, και μας είπαν πως η τελευταία πληρωμή αφορά 9 Ιανουαρίου και όχι για όλους. Εμείς βγάλαμε 3 φορές τον κύριο Μάρδα και την τελευταία φορά μας είπε πως έχετε δίκαιο, αλλά υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Αυτό μας το είπε πριν δέκα μέρες, τίποτα δεν έγινε τελικά. Τα λεφτά δεν έχουν μπει στους λογαριασμούς σας και οι μόνοι που ασχολούμαστε είμαστε εμείς οι υπόλοιποι ασχολούνται με το τι γράφει η Bild που εμείς χεστήκαμε τι γράφουν. Αυτό που μας απασχολεί είναι να είμαστε κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας αλλά μην τα λέτε μόνο σε μας γιατί αυτή είναι μία μορφή εκφοβισμού, η οποία ασκείτε και από τον 567 και από τον 275 οι οποίοι είστε χέστηδες. Αν θέλετε τα χρήματά σας ξεσηκωθείτε και πηγαίνετε» είπε ο παρουσιαστής εμφανώς εκνευρισμένος.

Παράλληλα τόνισε πως αν τα λεφτά δεν έχουν μπει δεν είναι δουλειά δική του αφού εκείνος κάνει μόνο ρεπορτάζ: «αυτοί οι εκφοβισμοί θα δείτε τι έχετε να πάθετε είναι εκφοβισμός και επειδή έχω τον αριθμό του τηλεφώνου σας να πάρετε τώρα και να ζητήσετε συγγνώμη. Εγώ τίποτα δεν αφήνω να πέσει κάτω.Μη νομίζετε πως εμείς μπορούμε να δεχτούμε τον εκφοβισμό το δικό σας. Αυτές οι κουραδομαγκές που προφανώς με αυτές έχετε γαλουχήσει και ένα παιδί σαν αυτά που καταπίεζαν τον Γιακουμάκη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top