Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

«Απόλυτη δειλία είναι να επιτίθεσαι σε ανθρώπους που δεν αντιδρούν»

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης  για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

​Εμφανώς στενοχωρημένος και βαθιά οργισμένος ήταν χθες ο Αντώνης Κανάκης για τον άδικο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

«Δεν τίθεται θέμα ενδοσχολικής βίας. Εδώ είναι εγκληματικές ενέργειες, είναι κοινό ποινικό δίκαιο, είναι εγκληματίες. Ζούμε σε μια τρελή κοινωνία που παράγει συνεχώς τρελούς ανθρώπους. Ακόμα και τους θύτες πρέπει να τους προσεγγίσεις με μια μορφή κατανόησης και επιείκειας. Δεν υπάρχει διάθεση όμως για τέτοια κατανόηση σε αυτά τα άτομα. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές η κρητική λεβεντιά που οδήγησε αυτούς τους ανθρώπους να συμπεριφερθούν έτσι στον Βαγγέλη» είπε ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος δεν θεωρεί, όπως είπε, «λεβεντιά» να επιτίθεσαι σε ήσυχους ανθρώπους, αλλά δειλία!

«Δεν πρόκειται για καμία κρητική λεβεντιά, δεν είναι λεβεντιά όλο αυτό το πράγμα. Λεβεντιά είναι να προστατεύσεις τον συνάνθρωπό σου, λεβεντιά είναι να έχεις συμπόνια, λεβεντιά και μαγκιά είναι να αγαπάς, να προστατεύσεις κάθε άνθρωπο. Απόλυτη δειλία είναι να επιτίθεσαι σε ανθρώπους που δεν αντιδρούν, που δεν προστατεύουν τον εαυτό τους από μόνοι τους, αυτή είναι η απόλυτη δειλία.Όμως φαίνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απόλυτα δειλοί γιατί αυτό που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι προφανώς να κρύβονται, θεωρώντας ίσως ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίσουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους» είπε φανερά οργισμένος.

Τέλος, ο παρουσιαστής εξέφρασε την συμπόνια του στην οικογένεια του εκλιπόντος: «έχουμε όλοι μας οργή και στεναχώρια. Να στείλουμε τη σκέψη μας στην οικογένεια του Βαγγέλη» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το ξέσπασμά του στο βίντεο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top