Μ. Μπεκατώρου: Η φιλία με την Υβόννη Μπόσνιακ και η επιθυμία για ένα παιδί!

"Είναι ωραίο να γίνεσαι μαμά σε σχετικά μικρή ηλικία"

Μ. Μπεκατώρου: Η φιλία με την Υβόννη Μπόσνιακ και η επιθυμία για ένα παιδί!

Η Μαρία Μπεκατώρου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People μίλησε για την φιλία της με την Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία όπως σας έχουμε αναφέρει στο star.gr, θα επισφραγιστεί με κουμπαριά, αφού η παρουσιάστρια θα βαφτίσει την κόρη της, αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα!

Η Μαρία και η Υβόννη γνωρίστηκαν στο πλατό της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς», όπου το μοντέλο είχε βρεθεί ως καλεσμένη και από τότε έγιναν αυτοκόλλητες!
«Παρότι γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, καταλάβαμε αμέσως πως έχουμε πολλά κοινά. Αυτό που μας έδεσε στην πο��εία είναι τα ειλικρινή και αμοιβαία συναισθήματα που έχουμε αναπτύξει η μία για την άλλη. Όλον αυτό τον καιρό που γνωριζόμαστε, μοιραζόμαστε μόνο αλήθειες. Στο παρελθόν, εμπιστευόμουν περισσότερο τους ανθρώπους. Πλέον, πρέπει να αισθανθώ μεγάλη ασφάλεια για να μοιραστώ κάποιο μυστικό μου. Η Υβόννη ξέρει πολλά πράγματα για μένα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απόλυτα ειλικρινής, έντονα συναισθηματική και χαίρομαι που βρήκαμε η μία την άλλη. Τη θεωρώ αδελφή μου» είπε.

μμμμμμμμμπππππππππππππππ.jpg
Στη συνέχεια αποκάλυψε και το λόγο που δεν έχει δει ακόμα το μωρό. «Ήμουν άρρωστη, δεν τους έχω επισκεφτεί ακόμη στο σπίτι τους, αλλά πήγαινα να τους δω όσο ήταν στο μαιευτήριο και όλοι είναι πολύ ευτυχισμένοι».

Η Μαρία Μπεκατώρου τον περασμένο μήνα είχε τα γενέθλιά της και τώρα στα 41 της χρόνια το μόνο που την αγχώνει είναι πως δε ν έχει κάνει ακόμα παιδί.

«Είμαι 41 ετών. Σίγουρα έχει αυξηθεί ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών που γίνονται μητέρες. Παρ’ όλα αυτά είναι ωραίο να γίνεσαι μαμά σε σχετικά μικρή ηλικία, ώστε να έχεις τις απαραίτητες δυνάμεις. Θέλω πολύ να κάνω παιδάκι. Δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top