Υπουργείο μου, υπουργειάκι μου: Γιάνης Βαρ��υφάκης και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρουν αγκαλιά

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Υπουργείο μου, υπουργειάκι μου: Γιάνης Βαρουφάκης και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρουν αγκαλιά

​Μπορεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης να μετάνιωσε την φωτογράφιση που έκανε με την… γυναίκα του και τα ψάρια τους στο γαλλικό lifestyle περιοδικό Paris Match, ωστόσο δεν μπόρεσε να αρνηθεί μια selfie με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Έτσι, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στον ALPHA για μια συνέντευξη στον Σπύρο Χαριτάτο, ο κ.Βαρουφάκης πόζαρε με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», η οποία μάλιστα ήταν ξυπόλητη (καμία σχέση με λιτό βίο, μην μπερδεύεστε).

spiro.jpg

Την φωτογραφία δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ το γεγονός συζητήθηκε και κατά την έναρξη της σημερινής εκπομπής της, με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας να της κάνουν πειράγματα.

Μάλιστα η παρουσιάστρια δήλωσε πως ήταν με τις... πυτζάμες και τύλιξε πάνω της ένα μαντήλι για να βγάλει τη φωτογραφία που βλέπετε!

spiropoylous.jpg
Απορίας άξιον είναι πάντως τι μπορεί να συζήτησε ο «τσάρος» της ελληνικής Οικονομίας με την Σπυροπούλου!!! Εκεί έπρεπε να υπήρχε μια κάμερα και όχι μόνο στις συνεδριάσεις του Eurogroup !!!

Με…τόσα που ακούμε τελευταία για... grexit, γραβάτες, πουκάμισα, κουρέματα, περικοπές και δημοσιονομικές "τρύπες", δεν αποκλείεται να έπεσε στο τραπέζι το σενάριο για την δημιουργία εκπομπής που θα λέγεται «υπουργείο μου, υπουργειάκι μου» (από το Σπίτι μου, σπιτάκι μου) που θα ασχολείται με το lifestyle των πολιτικών!

ΒΙΝΤΕΟ ALPHA

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top