Λιάγκας για Βαρουφάκη: «ο Τσίπρας δεν θα το έκανε ποτέ αυτό»

«Είναι προκλητικό να ανοίγει έτσι το χλιδάτο σπίτι του»

Λιάγκας για Βαρουφάκη: «ο Τσίπρας δεν θα το έκανε ποτέ αυτό»

​«Καπνούς» από τα αυτιά έβγαλε ο Γιώργος Λιάγκας μόλις είδε τη φωτογράφιση που έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου στο σπίτι τους στην Ακρόπολη!

«Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου. Είχαν και αστακούς εκεί; Για τα χρόνια της κρίσης είναι ένα πλούσιο γεύμα» είπε ο παρουσιαστής προλειαίνοντας το έδαφος για αυτά που θα ξεστόμιζε στη συνέχεια!

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι lifestyle άνθρωπος, θεωρώ όμως ότι είναι λίγο προκλητικό να ανοίγεις το πλούσιο και χλιδάτο σπίτι σου, όταν η Ελλάδα περνάει κρίση και εσύ ο ίδιος δίνεις μία μάχη για να τη βγάλεις από αυτή. Από την άλλη θα μου έλεγαν εμένα να φωτογραφηθώ στο συγκεκριμένο γαλικό περιοδικό και θα αρνιόμουν; Είναι κοινωνικοπολιτικό περιοδικό. Δε θα μακροημερεύσει στο υπουργείο Οικονομικών. Μου θυμίζει το "θέλει η τέτοια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" Θα μπορούσε τουλάχιστον να πει να τελειώσει η πρώτη φάση της διαπραγμάτευσης και να φωτογραφηθεί μετά».

Παράλληλα ο παρουσιαστής επισήμανε: «ο Τσίπρας είναι πολύ δημοφιλής αλλά αν του έκανε πρόταση δεν θα φωτογραφιζόταν. Που θα το έκανε άλλωστε; στην Κυψέλη στο ρετιρέ» δήλωσε ενώ αργότερα έκανε και ένα προσωπικό σχόλιο για τον Υπουργό Οικονομικών: «είναι προφανές πως παίζει πιάνο αν ήταν πίνακας και όχι φωτογραφία θα έλεγα ο μπρατσαράς στο πιάνο. Εγώ πιστεύω πως κάνει και μπαλέτο ο Υπουργός γιατί πιάνο παίζει, φωτογράφιση σε γαλικό περιοδικό κάνει».

Η Φαίη Σκορδά πάλι είδε με άλλο μάτι τη φωτογράφιση τονίζοντας πως φωτογραφήθηκε απλά στην καθημερινότητά του, με το Λιάγκα να συμπληρώνει ειρωνικά: «Και εμείς Φαίη έτσι πάμε σπίτι μας και τρώμε ψαρούκλες».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Φαίη Σκορδά να καρφώνει τη ��άσα λέγοντας πως μιλάει και εκείνη που η μητέρα της, της φτιάχνει εκατό φαγητά τη μέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top