Διαγωνιζόμενος του «The Voice» έχασε τoν πατέρα του όταν ήταν στην οντισιόν!

Πώς επέλεξε να μπει στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου

Διαγωνιζόμενος του «The Voice» έχασε τoν πατέρα του όταν ήταν στην οντισιόν!

Μπορεί ο πατέρας του να τον ώθησε να πάρει μέρος στο «The Voice», ωστόσο, δεν πρόλαβε να τον δει: ο λόγος για τον Βαγγέλη Κακουλάκη, που εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του έφυγε από την ζωή όταν εκείνος πήγε στην οντισιόν!

«Ο μεγαλύτερος παράγοντας για να μπω στο “The Voice” ήταν ο πατέρας μου. Ο οποίος μάλιστα στη διαδικασία των πρώτων οντισιόν, που ήταν χωρίς κάμερα, μας έφυγε, μας εγκατέλειψε», είπε ο διαγωνιζόμενος, που «μάγεψε» τους κριτές με μια διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού «Ο Ήλιος Βασιλεύει».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, κατά την διάρκεια του πρώτου κύκλου του show ο πατέρας του δεν είχε κρύψει τον θαυμασμό του για τον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο επέλεξε ως coach.

«Δεν πρόλαβε να δει που πέρασα στο show! Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν πέρυσι βλέπαμε το “Voice” με όλη την οικογένεια είχε πει ο πατέρας μου “ρε παιδί μου ωραίοι οι κριτές, αλλά αυτός ο Ρέμος μου αρέσει πάρα πολύ. Άμα πήγαινες κάποια στιγμή αυτόν να επέλεγες”», ανέφερε, προσθέτοντας ότι θυμήθηκε τα λόγια του πατέρα του όταν γύρισε στο σπίτι και ανατρίχιασε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Βαγγέλης Κακουλάκης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top