ΒΙΝΤΕΟ: απολύθηκε γιατί παρομοίασε με πίθηκο την Μισέλ Ομπάμα!

Σάλος με την ατάκα παρουσιαστή - τι απαντά ο ίδιος

ΒΙΝΤΕΟ: απολύθηκε γιατί παρομοίασε με πίθηκο την Μισέλ Ομπάμα!

Χωρίς δουλειά βρέθηκε ένας από τους γνωστούς και βραβευμένους παρουσιαστές των ΗΠΑ, ο οποίος παρομοίασε την Μισέλ Ομπάμα με… πίθηκο και κατηγορήθηκε για ρατσισμό!

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «El Gordo y La Flaca» του καναλιού Univision, του μεγαλύτερου ισπανόφωνου δικτύου των ΗΠΑ, ο Ρόντνερ Φιγκερόα έδειξε φωτογραφικά στιγμιότυπα της Μισέλ Ομπάμα, παρουσιάζοντας τα διαφορετικά στυλ που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

«Θα λέγαμε ότι η Μισέλ Ομπάμα έπαιξε στην κινηματογραφική ταινία “Ο πλανήτης των πιθήκων"», σχολίασε ο παρουσιαστής και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με πολλούς τηλεθεατές να τον κατηγορούν για ρατσισμό, ενώ το Univision ανακοίνωσε την απόλυσή του, τονίζοντας ότι τα λεγόμενά του «δεν αντανακλούν τις αξίες και τις απόψεις του καναλιού».

Με ανοικτή επιστολή προς την Πρώτη Κυρία, ο Φιγκερόα ζητά συγγνώμη. Μάλιστα, επισημαίνοντας ότι ψήφισε τον Μπαράκ Ομπάμα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «νιώθω ντροπιασμένος! Δεν υπάρχει δικαιολογία για έναν επαγγελματία όπως εγώ όταν γίνονται σχόλια τα οποία μπορεί να εκληφθούν ως ρατσιστικά… Αναλαμβάνω την ευθύνη για το λάθος και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ρατσιστής».

Δείτε στο βίντεο το επίμαχο ρεπορτάζ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top