Ρεκόρ υποστήριξης στον παρουσιαστή του «Top Gear»-Ο κόσμος λέει «φέρτε τον πίσω»!

Παρά το γεγονός ότι φημολογείται πως έριξε μπουνιά σε παραγωγό της εκπομπής του!

Ρεκόρ υποστήριξης στον παρουσιαστή του «Top Gear»-Ο κόσμος λέει «φέρτε τον πίσω»!

Μπορεί ο Τζέρεμι Κλάρκσον να μην έχει και την καλύτερη φήμη, μπορεί κατά καιρούς να έχουν υπάρξει καταγγελίες εναντίον του για ρατσιστική συμπεριφορά, με αποκορύφωμα τον φημολογούμενο άγριο καυγά με παραγωγό του στον οποίο φέρεται να έριξε μπουνιά, αλλά ο κόσμος… τον θέλει παρά το γεγονός ότι το BBC τον έχει θέσει σε διαθεσιμότητα εως ότου αποφασιστεί η τύχη του στο κανάλι.

Χαρακτηριστικό είναι πως από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση ότι αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της απόλυσης, περισσότεροι από 700.000 fans του υπέγραψαν online ένα αίτημα με τίτλο «φέρτε πίσω τον Κλάρκσον», ζητώντας από το BBC να μην τον διώξει.

spl905549_002.jpg
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΚΑΥΓΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ:

Όπως προκύπτει από τις νεότερες πληροφορίες, ο Κλάρκσον έριξε μια μπουνιά στον 36χρονο συνεργάτη του Όισιν Τάιμον, επειδή δεν του έφερε… μπριζόλα, βρίζοντας με ο,τι «κοσμητικό» μπορεί να φανταστεί κανείς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής απαίτησε από τον παραγωγό του, μια μπριζόλα αξίας 30 ευρώ, από τον κατάλογο πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, έπειτα από μια δύσκολη μέρα γυρισμάτων για την εκπομπή «Top Gear» στον Νιουκάστλ.

Όταν λοιπόν ο 36χρονος παραγωγός τον ενημέρωσε πως ο σεφ είχε πάει στο σπίτι του, και το μόνο που είχαν να του προσφέρουν ήταν σούπα, τυρί ή κάποιο άλλο σνακ, εκείνος έγινε έξαλλος και του έριξε μπουνιά!

Πλέον, ο Κλάρκσον είναι ένα βήμα πριν δει την πόρτα εξόδου από το BBC, με το «αφεντικό» του καναλιού να είναι έξαλλο μαζί του.

clarkson.jpg
Μάλιστα μέσω Twitter, ο 54χρονος παρουσιαστής άλλαξε το status του στο Twitter και από «παρουσιαστής του BBC», έγραψε «πιθανόν παρουσιαστής του BBC», δηλώνοντας πως η απόλυση… έρχεται, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του στο τιμόνι του «Top Gear».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top