Αποκλειστικό star.gr:Μαγνητοσκόπησε ήδη τις εκπομπές του Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη

Στην τελική ευθεία για τον τοκετό έχει μπει η παρουσιάστρια-Ποιος θα την αντικαταστήσει όσο λείπει;

Αποκλειστικό star.gr:Μαγνητοσκόπησε ήδη τις εκπομπές του Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη

​Στην τελική ευθεία για τον τοκετό έχει μπει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, περιμένει να έρθει στον κόσμο το τέταρτο μωράκι της, καρπός του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο!

3963_MENEGAKI_20102014.jpg
Η παρουσιά��τρια που είναι… οργανωμένη σε όλα της, έχει ήδη γράψει τις εκπομπές του Πάσχα εδώ και ένα μήνα, καθώς ο χρόνος έχει αρχίσει πλέον να μετρά… αντίστροφα.

Σαν άψογη επαγγελματίας που είναι λοιπόν η Ελένη, φρόντισε να μην αφήσει έτσι το κανάλι της.

4857_ELENI_MENEGAKI_2112015.jpg
Όσο για το ποιος θα την αντικαταστήσει; Μπορεί αρχικά να είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα, όπως για παράδειγμα αυτό του Μάκη Πουνέντη, αλλά τελικά η παρουσιάστρια επέλεξε μια λύση εκ των έσω, καθώς στο πόδι της θα μείνουν οι συνεργάτες που βλέπουμε καθημερινά στο πλευρό της, με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, να σηκώνουν το μεγαλύτερο «βάρος», αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο.

5113_ELENI_MENEGAKI_31122014.jpg
Εκτός πάντως από τα επαγγελματικά, η παρουσιάστρια έχει κανονίσει και τα του ιδιωτικού της βίου, καθώς έχει ψωνίσει και τα μωρουδιακά όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr.

Βλέπετε η Ελένη έχει ήδη τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, και απόλυτη εμπειρία για το πριν και το… μετά μιας γέννας.

6201_ELENI_MENEGAKI_1322015.jpg
Η ίδια πάντως ανυπομονεί για την άφιξη του έκτου μέλους της οικογένειας της, και εκμυστηρεύεται σε στενούς της συνεργάτες πόσο ευτυχισμένη είναι, με τις ορμόνες της να έχουν χτυπήσει «κόκκινο».

Οι τηλεθεάτριες της πάντως, για όσο διάστημα λείψει, θα περιμένουν με ανυπομονησία να επιστρέψει και πάλι στο πλατό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top