ΔΕΙΤΕ ποια είναι η σκηνή που «κόπηκε» από το «Εθνική Ελλάδος»

Σάλος με την απόφαση του καναλιού – δυσαρεστημένος ο Καπουτζίδης

​Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση του Mega Κύπρου να «κόψει» σκηνή από το σήριαλ «Εθνική Ελλάδος», μέσω της οποίας ο Γιώργος Καπουτζίδης περνούσε μηνύματα κατά της ομοφοβίας!

Η επίμαχη σκηνή έδειχνε τον προπονητή Χρήστο Μελίτη, που υποδύεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματός του, όπου άγνωστοι έχουν χαράξει ένα ανδρικό γεννητικό μόριο και μία βρισιά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

kapoutzidis2-460x248.jpg

Όπως διαβάζουμε σε κυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι άνθρωποι του καναλιού έκριναν ότι η εν λόγω σκηνή δεν μπορούσε να προβληθεί με βάση τους κανόνες που υπάρχουν στη Μεγαλόνησο. «Είναι ιδιαίτερα αυστηρή η νομοθεσία στην Κύπρο για τα ανήλικα παιδιά και την οικογενειακή ζώνη και θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης. Το Mega είναι κατά του ρατσισμού και του bullying και όπως μπορείτε να δείτε μέσα από τις εκπομπές μας, προωθούμε την ισότητα των ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από το κανάλι, προσθέτοντας πως «αν η προβολή γινόταν εκτός οικογενειακής ζώνης, εννοείται ότι η σκηνή θα παίξει κανονικά».

Πάντως, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει δυσαρεστηθεί από την ενέργεια του καναλιού και, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, νιώθει ότι η προσπάθεια του να περάσει κοινωνικά μηνύματα προπαγανδίζεται.

Δείτε στο βίντεο την σκηνή που «κόπηκε» (στο 37' και 14'')

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top